MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartal Sahili Tae Bo ile Şenlendi
Kartal Sahili Tae Bo ile Şenlendi

Kartal Belediyesi her yaştan Kartallının sporla buluşabilmesi, güne güzel ve zinde başlayabilmesi için düzenlediği etkinlikte, Kartallı sporseverleri dövüş sanatı ve dansın harmanlandığı ‘Tae Bo’ ile buluşturdu.

Kartal Belediyesi ve İstanbul Gönüllüleri işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Kartal Sahil Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü Önü/ Anfi Tiyatro’da düzenlendi. Müzik, dans ve kick boksun karışımından oluşan ‘Tae Bo’ etkinliği ile güne başlamak isteyen Kartallılar, etkinlik alanına akın etti.

Müzik eşliğinde spor yapan ve dans eden Kartallı vatandaşlar, hem eğlendi hem de form tuttu. Tae Bo Eğitmeni Cenk Karataş’ın antrenörlüğündeki sabah sporuna 7’den 77’ye çok sayıda vatandaş katıldı. Birçok sporseverin ailesi ile birlikte katıldığı etkinlik, renkli görüntülere de sahne oldu. Antrenör eşliğinde ısınma hareketleri ile spora başlayan vatandaşlar, yaklaşık 2 saat süren etkinlik boyunca dans ederken aynı zamanda dövüş sanatı tekniklerini de öğrendi.

Sabah sporunun tamamlanmasının ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına, Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Arda Savaş ve Kartal İstanbul Gönüllüleri Gençlik ve Spor Komisyonu Temsilci Akın Kirlibal tarafından Tae Bo Eğitmeni Cenk Karataş’a teşekkür edildi ve Kartal Heykelciği takdim edildi. Müzik ve spor ile coşan Kartallılar etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Sporu yaygınlaştırmak ve spor bilincini aşılamak için Kartal Belediyesi bünyesinde düzenlenen spor organizasyonlarının sayısının artırılacağını ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Sporu, Kartal’da hayatın bir parçası haline getirmek istiyoruz. Pazar sabahı düzenlenen spor etkinliğimize katılımın bu kadar yoğun olması çok sevindirici. Genç, yaşlı tüm komşularımızı düzenlediğimiz spor etkinliklerine davet ediyoruz.” diye konuştu.

Galeri
📆 30 Eylül 2019 Pazartesi 12:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir