MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » KARTAL TEK YÜREK!
KARTAL TEK YÜREK!


Kartal Belediyesi’nden Marketlere Dayanışma Askısı


Kartal Belediyesi, COVİD-19 pandemisinin ekonomik etkileriyle mücadele etmeye devam ediyor. İlçedeki marketlere, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda yardımlarının toplandığı askılar yerleştirildi.


Kartal Belediyesi korona virüsüyle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Virüsün yayılmasını önlemek için ilçenin tüm kamusal alanlarında ekipler tarafından dezenfekte hizmeti devam ederken, salgının ekonomik etkileri ile de mücadele çalışmaları sürüyor. Daha önce ihtiyaç sahiplerine nakit/gıda yardımı ve belediye kiracılarına ödeme kolaylığı çalışmaları sağlayan Kartal Belediyesi, Kartal Kaymakamlığı ile birlikte ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli olacak yeni bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında, ilçedeki marketlere, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda yardımlarının toplandığı askılar yerleştirildi.

Hayırsever vatandaşların, marketlere yerleştirilen askılardaki gıda yardımları, Kartal Belediyesi tarafından toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
“Salgınla Her Alanda Mücadele Ediyoruz”
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin Koronavirüs salgınıyla her alanda mücadele ettiğini vurgulayarak, “Kartal Belediyesi olarak, COVİD-19 salgınına karşı her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Virüsün yayılmasını engellemek için Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzün çalışmalarıyla yaklaşık 1 milyon metrekare alanı dezenfekte ettik. Salgının ekonomik etkilerini de görmezden gelemezdik. Bu bağlamda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza nakit ve gıda yardımlarına devam ederken, ilçedeki marketlere dayanışma askılarımızı yerleştirdik. Dayanışma askılarına, hayırsever vatandaşlarımızın astıkları gıda yardımları toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İnanıyoruz ki, bu zor günleri dayanışma ile hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 22 Nisan 2020 Çarşamba 19:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir