MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Kartal’da 19 Mayıs
Kartal’da 19 Mayıs

Kartal’da 19 Mayıs Kutlamaları Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılı. Kartal Meydanı’nda Atatürk anıtı önünde gerçekleşen törenle kutlandı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan törene ilçe protokolü ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Program ilk olarak şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı.

Ardından Atatürk büstüne İl Gençlik Müdürlüğü, Kartal Belediyesi başta olmak üzere ilçedeki parti, dernek ve STK’ların çelenklerinin konulmasıyla devam etti.

Törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Deva Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, DOĞRU Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Kartal Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürlerinin yanı sıra STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalarda Gergin Anlar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılı. Kutlamalarında Kartal’da gergin anlar yaşandı.

Kartal Meydanı’nda Atatürk anıtı önünde gerçekleşen törenler sonrasında fotoğraf çekimi sırasında iki grup arasında gergin anlar yaşandı. Fotoğraf çekimi sırasında yanlış anlaşılmadan dolayı başlayan tartışma bir anda büyüyerek ortamın gerilmesine neden oldu. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve İlçe Başkanlarının sağduyulu tavırları ile olay çok fazla büyümeden sonlandırıldı. Emniyet güçlerinin yetersiz kaldığı eleştirilirken, olay esnasında yaralananların olduğu gelen bilen arasında.

Galeri
📆 19 Mayıs 2023 Cuma 10:49   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir