MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartal’da 19 Mayıs’ta Dernekler Arası Futbol Turnuvası Düzenlenecek
Kartal’da 19 Mayıs’ta Dernekler Arası Futbol Turnuvası Düzenlenecek

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Samdef’in (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu) girişimi ile Kartal’da faaliyet gösteren dernekler arasında 19 Mayıs Kupası Futbol Turnuvası düzenlenecek.

19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı’ndan önce bitmesi planlanan turnuva, 11 Nisan günü başlayacak. Organizasyon komitesinin belirlendiği toplantı ise önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıya Kartal’da faaliyet gösteren derneklerin yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Şefik Özdemir ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Metin Şenel de katıldı.

Kartal Belediyesi’nin girişimi ile Kartal’daki derneklerin yeşil sahada ilk kez karşılaşacağı 19 Mayıs Kupası Dernekler Arası Futbol Turnuvası için toplantı yapıldı. 5 kişilik komitenin belirlendiği toplantıda turnuvanın disiplin talimatları ve müsabaka takvimi de belirlendi. Buna göre turnuvaya katılacak takımların belirlenmesinin ardından grup maçları 11 – 26 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Çeyrek final maçları 2 -3 Mayıs, yarı final maçları ise 9 – 10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Turnuvanın final maçı ise 17 Mayıs tarihinde oynanacak. Turnuvada galip gelen takıma 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncü olan takıma ise 1000 lira para ödülü verilecek. 

Turnuvaya katılımın yüksek olmasının beklendiği; ancak bazı dernek ve federasyonların gündemin yoğunluğu nedeni ile katılamadığı toplantıda yer alan dernek ve federasyonlar ise şöyle; Samsunlular, Elazığlılar, Sinoplular, Eskişehirliler, Bilecikliler, Ardahanlılar, Çankırılılar, Erzincanlılar, Siirtliler, Malatyalılar, Ayfonlular, Amasya Taşovalılar, Çorum Kargılılar, Gümüşhane Şiranlılar, Muşlular, Sivaslılar, Giresunlular, Balkanlılar, Ordu Mesudiyeliler, Bartın Uluslular, Tunceli Ovacıklılar.  

Galeri
📆 02 Mart 2020 Pazartesi 10:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir