MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartal’da eski koca semt pazarında dehşet saçtı
Kartal’da eski koca semt pazarında dehşet saçtı

Kartalda eski koca semt pazarında dehşet saçtı

Kartal’da kurulan pazar alanında eski karısına pusu kuran saldırgan silahla 3-4 el ateş etti. Yaralı kadın canını kurtarmak için kaçarken eski eş de onu arkasından takip etti. Daha sonra kalabalığın tepkisiyle karşılaşan zanlı daha sonra kaçarak olay yerini terk etti. Çevredekiler yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı.

Görenleri dehşete düşüren olay, dün akşam İstanbul’un Kartal ilçesinde meydana geldi. Gittiği semt pazarından evine dönen 55 yaşındaki Semiha Sanlı anlatılanlara göre; evinin önünde eski eşi ile karşılaştı. Saldırgan yanında taşıdığı silah ile Sanlı’ya öldürme amaçlı 3-4 el ateş etti. Kolundan yaralanan kadın canını kurtarmak için kaçmaya başladı. Dehşeti yaşatan eski eş de arkasından giderek takip etti.

Çevredekiler yaralı kadına müdahale etti

Saldırıdan kaçan kadının pazar alanına ulaşmasıyla panikleyen saldırgan hemen olay yerinde izini kaybettirdi. Çevredeki esnaf ile vatandaşlar hemen yaralı kadına müdahale etti. Sinir krizi geçiren kadının koluna çevredekiler tampon yaparak kan kaybını önlemeye çalıştı. Daha sonra da yaralı kadın sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırgan eski eşi yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

 Yaralı kadının pazarda yaşadığı dehşet anları orada bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde sinir krizi geçiren yaralı kadının yaşadıkları an be an görülüyor.

https://www.habernediyor.com/pazardan-donen-kadina-eski-kocadan-silahli-saldiri-video-embed,8913.html#amp=1
📆 02 Ekim 2021 Cumartesi 10:06   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir