MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “KARTAL’DA MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMİ YAPILDI”
“KARTAL’DA MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMİ YAPILDI”

Kartal Topselvi Cadesinde ,maske ve sosyal mesafe denetimleri yapıldı.

Kartal Topselvi mahallesi,Topselvi caddesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimleri gerçekleştirildi. Bu kapsamd, restoran, kafe, kahvehane ve çay ocağı gibi işletmelerde pazar yeri, park, bahçe, otobüs durakları gibi vatandaşların yoğun olduğu yerlerde maske ve sosyal mesafe denetimleri yapıldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar’ın sürdürdüğü denetlemelerde esnaf ve vatandaşlar kuralara uymaları konusunda uyarıldı.Denetlemeye ,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman,Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal Tarım İlçe Müdürü,Mustafa Deniz , Kartal Müftüsü Mustafa Baytar ,Kartal belediyesi zabıta müdürü Özgür Polat, mahalle muhtarları katıldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, esnaf ve vatandaşlar ile sohbetler ederek ,hem kendi sağlığınız hem vatandaşların sağlığı için 14 kurala mutlaka uymaları konusunda vatandaşları ve çalışanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

“ESNAFIN SORUNLARI DİKKATE ALINDI”

Kartal’da başlatılan korona virüs denetlemeleri sırasında Kaymakam Adullah Demir ,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, vatandaşlardan gelen sorun ve sıkıntıları dikkatle dinleyerek çözüm noktasında aciliyet durumlarına göre notlarını aldılar.

Haber Fotoğraf: Nuray Yılmaz

Galeri
📆 17 Eylül 2020 Perşembe 21:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir