MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartal’da park bakım çalışmaları devam ediyor
Kartal’da park bakım çalışmaları devam ediyor

Kartal’da park bakım çalışmaları devam ediyor

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha güzel bir Kartal için ailelerin, çocukların ve yaşlıların boş vakitlerini değerlendirdiği parkların bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in geçtiğimiz ay içerisinde Kartal’ın parklarında düzenlemiş olduğu “Mahallemi Dinliyorum” etkinlikleri esnasında halktan gelen taleplerin değerlendirilip işleme alınması ile birlikte park düzenlemeleri, bakım ve temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediliyor.

İlçede nefes alınacak alanların korunması ve artırılması konusunda itina ile çalıştıklarını belirten Başkan Gökhan Yüksel, vatandaşların parklarda güven ve huzur içerisinde zaman geçirebilmeleri için söz konusu çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Sokak hayvanlarının sıcak günlerde susuz kalmasını önlemek için parklara kurulan sabit su kapları da temizlendi.

Kurumuş otlara müdahale

Yaz ayları ile birlikte parklarda ve bahçelerde ortaya çıkan kurumuş otların oluşturduğu yangın tehlikesi ile mücadele için ekipler düğmeye bastı. Kartal’da mahalle sakinlerinin bilgilendirmeleri ve saha çalışanlarının incelemeleri sonucu tespit edilen kuru otların biçilmesi ile tehlike arz eden durumların da önüne geçildi.

Sokak hayvanları için su kapları

Sokak hayvanlarının sıcak günlerde susuz kalmasını önlemek için parklara kurulan sabit su kaplarının temizliği de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından günlük olarak yapılmaya devam ediyor. Tüm canlıların mutlu yaşaması için çalışan ekipler, Kartal’da yaşayan sokak hayvanları için de çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında park alanlarında genel temizliğin yapılması, çimlerin sulanması gibi işlemleri de gerçekleştiren ekipler, vatandaşların beğenisini topladı.

📆 27 Ağustos 2019 Salı 16:40   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir