MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartal’da Sabah Sporu Etkinliği Hız Kesmeden Devam Ediyor
Kartal’da Sabah Sporu Etkinliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sporseverler, ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ etkinliği ile sabah egzersizlerini açık havada ve uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştiriyor. Kartal’da cumartesi günleri 08.30 ve 10.00 saatleri arasında düzenlenen bilinçli spor etkinliğine isteyen herkes ücretsiz olarak katılabiliyor.

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Dragos Yelken İhtisas Kulübü önündeki açık anfi alanında düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ etkinliğine, soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Her yaştan Kartallının sporla buluşarak sağlıklı ve zinde olabilmesi için düzenlenen etkinlikte, Kartallılar sabah egzersizlerini açık havada ve uzman eğitmenler gözetiminde yapıyor. İlk olarak ısınma hareketleri ile başlayan sabah sporu, katılımcıların 5 ve 10 kilometrelik koşu gruplarına ayrılarak yavaş tempolu koşu yapması ile devam etti. Koşunun tamamlanıp grupların etkinlik alanına dönmesi ile uzman spor eğitmeni Utku Er Yaşar eşliğinde esneme çalışmaları yürütüldü.

Sabah sporu için Kartal’a geliyorlar

Sabah sporuna katılan sporseverlerden Nuri Kızıltepe, “Tuzla’da oturuyorum. Geçen hafta arkadaşlarımız katılmış bu etkinliğe, ben de bu hafta onların tavsiyesi üzerine geldim ve çok memnunum. Bu tür etkinliklere sağlık için bütün insanların katılmasını tavsiye ediyorum. Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e bu güzel faaliyet için çok teşekkür ederim.” dedi.

Galeri
📆 20 Ocak 2020 Pazartesi 10:20   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir