MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “KARTAL’DA ZAFER ŞÖLENİNE ADIM ADIM’’
“KARTAL’DA ZAFER ŞÖLENİNE ADIM ADIM’’

Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar’ı ziyaret ettik,Uçar’la Kartal belediyesinin yeni projeleri hakkında kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Nuray Yılmaz:Merhaba Adem bey bizi kırmadığınız ve kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle yakın zamanda gerçekleştirdiğiniz ve büyük ilgi uyandıran Masal Festivaliyle ilgili düşüncelerinizi anlatırmısınız?

Adem Uçar:Merhaba Hoşgeldiniz üç gün dolo dolu bir Festival oldu,Kartal’da çocuklar mevzu bahis olduğunda hiçbir etkinlik bizleri yanıltmadı,Masal Müzemizin bahçesi doldu taştı.

Festivale sadece Kartal’dan değil çevre ilçelerden vatandaşlarımız  katıldı.Başkanımız Gökhan Yüksel’in çocuklara verdiği önem ortada o yüzden böyle bir Festivale sonsuz destek verdi. Kartal Masal Festivali sadece çocuklara yönelik bir yer değil ,Masal Müzesi aslında bir Eğitim Kurumudur ve dolayısıyla Atolye çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bizim Müzemize gelen sadece objeleri gezmez,Kartal belediyesi olarak Halkın yararına hangi proje varsa herzaman elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Nuray Yılmaz:Kartal Ankara caddesinde sokak resmi çizildi ,sokak resmi çalışmaları devam edecekmi?

Adem Uçar:‘’BİZ YEREL YÖNETİMLERİZ,KALKINMA YERELDEN BAŞLAR’’

Kartal Ankara Caddesinde sokak resmi çizildi ,ve resmin Mimarı Doğa Kolejinde resim öğretmenliği yapan Kenan Kurt adında arkadaşımız.Kenan Kartall’ı dolayısıyla Kartal’lı bir arkadaşımızın resmi yapması bizim için anlamlı.Kartal’ın farklı noktalarında sokak resimleri çalışmalarımız devam edecek.Kartal’da farklı işler ve yararlı işler yapmak öcelik hedeflerimiz arasında. Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel Sanata ve Kültüre çok önem veriyor, Başkanımızın öncülüğünde Kartal’da Sanatın ve Kültürün hakim olduğu projelerle yolumuza devam edeceğiz.Bizler yerel yönetimleriz ,kalkınma yerelden başlar.

Nuray Yılmaz:Önümüzde yine dolu dolu etkinlikler var Kartal 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanmaları için hazırmı?

Adem Uçar:‘’KARTAL’DA 30 AĞUSTOS, ZAFER ŞÖLENİ OLARAK KUTLANACAK’’

Biz bu yıl 30 Ağustosu Zafer şöleni olarak kutlayacağız,sabah saatlerinde Resmi törenle başlayacak olan Tören ,bando takımının gösterileriyle devam edecek.Bir haftadır hazırlıklarımız büyük bir titizlikle devam ediyor ,Kartal belediyesi olarak Zafer Şölenine hazırız.Yine her yıl yaptığımız sünnet şölenimiz var cumartesi günü Öykü Gürma’nın sahne alacağı,Kartal’lı gençlerimizden oluşan bir müzik gurubumuz var onlar sahne alacak. Yine 1 Eylül Dünya Barış Günü  nedeniyle gerçekleştireceğimiz Ferudun Düzağa’cın sahne alacağı konserimizi gerçekleştireceğiz.Önümüzdeki dönemlerde Uluslararası karakterli ve kimlikli Festivalleri Kartal Halkımızla buluşturacağız.

En kısa zamanda hayata geçireceğimiz etkinliğimizi sizin aracılığınızla duyurmuş olalım. Gümüşpınar mahallesinde Lale şenliğimizi gerçekleştirdiğimiz binamızı eğlenceli çocuk Kütüphanesi haline getiriyoruz,Çünkü binanın hemen yanında park var .Gümüşpınarda yaşayan  çocuklar ve ailelerini  Kütüphaneden faydalanmalarını sağlayacağız.Kısacası güzel işler yapacağız Kartal Halkı bunu fazlasıyla hakkediyor.Son olarak söylemek istediğim etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan.etkinliklerimize katılan ve basın olarak destek sunan yerel basın olmak üzere ,Masal Festivalinde haberimize yer veren Yerel ve  Ulusal basın temsilcilerine teşekkür ediyoruz.

Haber:Nuray Yılmaz

📆 29 Ağustos 2019 Perşembe 15:37   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir