MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum » Kartallı Vatandaşlar Sabah Sporunda Buluşuyor
Kartallı Vatandaşlar Sabah Sporunda Buluşuyor

Kartal Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor’ etkinliği bu yıl da Kartal’ın 4 farklı noktasında uzman eğitmenler gözetiminde başladı. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her hafta sonu tekrarlanacak spor etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi


‘Spora Adım At, Kartal’a Hareket Kat’ sloganıyla başlatılan spor aktiviteleri Kartal’da aynı anda 4 farklı noktada yapılmaya başlandı. Spor yapılmasını hedefleyen etkinliğin ilk gününde sabah 08.30 – 09.30 saatleri arasında vatandaşlar eğitmenler eşliğinde eğitimlere katıldı. Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi, Yakacık Bayram Demirkol Parkı,  Karlıktepe Spor Parkı ve Cumhuriyet Parkı’nda yapılan etkinlikler uzman eğitmenler eşliğinde yapıldı. Sabah sporunda vatandaşların su ve havlu gibi ihtiyaçları da Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından karşılandı. 

Havanın kapalı ve hafif yağmurlu olması nedeniyle ilk dakikalarda katılmaya çekinen vatandaşlar güneşin kendini göstermesiyle birlikte uzman eğitmenler eşliğinde önce ısınma hareketlerine başladı.  Müzik eşliğinde ve temponun giderek artırıldığı sabah sporuna sahilde spor yapmak için gelenlerde katılım sağladı. Sporcular uzman eğitmenin gösterdiği hareketleri belirli bir sıralama ile yaparak ter döktü.

Her hafta sonu yapılacak olan spor etkinlikleri havaların soğumaya başladığı ekim ayına kadar talebe göre devam edecek. Vatandaşlar kendileri için uygun olan 4 noktadan birini seçerek spora başlayabilecek. 

📆 06 Mayıs 2024 Pazartesi 11:08   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir