MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Kartallılar Aşure Günü’nde bir araya geldi
Kartallılar Aşure Günü’nde bir araya geldi

Kartal Belediyesi ve Kartal Cemevi Vakfı işbirliği ile düzenlenen Aşure Günü’nde Kartal Cemevi ve Kartal Meydan’ında binlerce vatandaşa aşure lokması dağıtıldı.

Kartal Belediyesi, Muharrem orucunun ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara aşure lokması dağıttı. Aşure lokması ikramı ilk olarak Kartal Cemevi Vakfı’nda başladı, daha sonra Kartal Meydanı’nda devam etti.

Kartal Belediyesi tarafından Kartal Cemevi’nde ve Kartal Meydanı’nda yüzlerce vatandaşa aşure lokması dağıtıldı. Aşure günü dolayısı ile hazırlanan programa Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra;(CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, (CHP) Kartal İlçe Yönetim kurulu üyeleri, (CHP) Kartal belediye Başkan yardımcılarından Oktay Aksu, Adem Uçar ,Hüseyin Tozkoparan,Ali Apaydın,Cengiz Türkmen,CHP Kartal belediye meclis üyeleri,İYİ parti Kartal belediyesi Meclis üyeleri,Kartal belediyesi birim müdürleri, CHP Kartal Kadın kolları,CHP Kartal İlçe geçnçlik kolları başkanı Beytullah Yılmaz, Kartal Halkı Katıldı.

Aşure lokması dağıtılmadan önce Kartal Cemevi dedesi tarafından dua okundu. Okunan duaya Kartal Belediyesi yetkilileri, Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş ve vatandaşlar da katıldı. Duanın ardından aşure kazanının başına geçilerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 12 Eylül 2019 Perşembe 16:29   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir