MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » KARTALSPOR”Gül döktüm yollarına”
KARTALSPOR”Gül döktüm yollarına”

GÜL DÖKTÜM YOLLARINA (KARTALSPOR 1 GÜLSUYU SPOR 0

Bölgesel Amatör Küme 4 gurupta BAL’a çıkmak için mücadele eden Kartalspor ile Gülsuyu karşı karşıya geldi.

Olağanüstü güvenlik önleminin alındığı karşılaşma da saha çevresinde de TOMA’lar konuşlandırıldı. Maç başlama saatinden saatler önce karşılaşmanın oynanacağı stadın çevresinde toplanan Kartalsporlu taraftarlar, davul ve zurnalar ile gövde gösterisinde bulundular.

Taraftarların yanına gelen kulüp başkanı Binali Aydın,Gülsuyu stadında oynanılan ilk yarıdaki karşılaşmada çıkan olayları hatırlatarak taraftarların sakin olmalarını ve sahaya yabancı madde atılmamasını istedi. Üstleri tek tek aranarak stada alınan taraftarlar tribünde Bordo Beyaz kartonlarla şov yaptılar.  


NAMAĞLUP KARTAL
Karşılaşmaya konuk ekip daha üstün bir oyunla başladı. Karşılıklı ataklara dönüşen karşılaşma da iki takımın futbolcuları sert bir futbol sergilediler. Gülsuyuspor’dan Kerem’in hastaneye kaldırıldığı karşılaşma da ev sahibi ekip, kazandığı penaltı atışıyla sevinen taraf oldu. Sergen’in kaydettiği golden sonra Kartalspor 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Gülsuyuspor’un Namağlup ünvanını elinden alırken, liderlik koltuğunun da sahibi oldu.  

Galeri
📆 16 Ocak 2022 Pazar 00:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir