MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, beyoğlu, Manşet, Toplum » Kasımpaşa Sporun 100. Yılı Beyoğlu’nda Coşkuyla Kutlandı
Kasımpaşa Sporun 100. Yılı Beyoğlu’nda Coşkuyla Kutlandı

Türkiye’nin sayılı spor kulüpleri arasında yer alan Kasımpaşa Spor’un 100. Yılı Beyoğlu’nda büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

1921 yılında Kasımpaşa’da kurulan Kasımpaşa Spor’un 100. yılı, Beyoğlu’nda büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Beyoğlu’nun dört bir yanında Kasımpaşa Spor’un ve Türk bayraklarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının altında “En Büyük Kasımpaşalı” yazan afişler asıldı. Sokaklara dökülen Beyoğlulular hep birlikte 100. Yıl coşkusunu yaşıyor. Beyoğlu Belediyesi de, Türkiye’nin sayılı spor kulüpleri arasında yer alan ve futboldan güreşe birçok branşta faaliyetlerini sürdüren Kasımpaşa Spor’un 100. Yılına özel otobüs hazırladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Yüz Yıllık Semt Aşkı” sloganıyla giydirilen otobüsle Beyoğlu’nu mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

  1. YIL COŞKUSU KIZILAY MEYDANINDA DEVAM ETTİ

Kutlamalar Kızılay Meydanında düzenlenen etkinliklerle devam etti. Beyoğlu Belediyesinin Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlediği kutlama etkinliğine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ve bazı futbolcular katıldı. Şarkıcı Zehra Gülüç’ün muhteşem konseriyle başlayan etkinlikte Ryan Donk ve Umut Bozok’un da aralarında olduğu futbolcular taraftarları selamladı. Programda, Kasımpaşa’nın 100. yıl pastası da kesildi. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda vatandaşlar unutulmaz bir 100. Yıl coşkusu yaşadı.

KASIMPAŞALI OLMAK 100 YILLIK BİR SEMT AŞKINI YAŞAMAKTIR

Kutlama etkinliğinde açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Kasımpaşa’mız 100 yaşına girdi. Bundan dolayı büyük bir heyecan içindeyiz. Bugün bütün Kasımpaşa’yı dolaştım. Aracımızı lacivert-beyaz renklerle süsledik. Caddeleri, sokakları dolaşarak Kasımpaşalı hemşerilerimizin heyecanına ortak olduk. Bir sevdadır Kasımpaşa. Kasımpaşalı olmak 100 yıllık bir semt aşkını yaşamaktır. Biz diyoruz ki; Sevdamızla doğduk, adını paşa koyduk, hep birlikte yaşadık aşkı semtin kalbinde” dedi.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ise, “Kasımpaşa’mızın 100 yılını bu coşkulu kalabalıkla kutlamanın sevinci içerisindeyim. Bu sevincin en büyük nedeni kulübümüzün uzun yıllar alt lig oynamasına rağmen 100. yılda Süper Lig’de mücadele ediyor olması” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Sporun 100. Yılı Beyoğlu’nda Coşkuyla Kutlandı

📆 16 Kasım 2021 Salı 11:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir