MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » “Kemal Kılıçdaroğlu,Cumhuriyeti Demokrasiyle Taçlandıracağız “
“Kemal Kılıçdaroğlu,Cumhuriyeti Demokrasiyle Taçlandıracağız “

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kongresi Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşiyor.

Kongrede söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi,37. İstanbul Kongremiz partimize hayırlı olsun ,Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor ,Demokrasi denilen duyguyu kendi iç dünyamızda’da kurmalıyız ,1. sorun Eğitim bir Ulusa ,bir Topluma çıta atlattığını kaç kişi biliyor, 2- Dış Politika Barış üzerine kurulmuş bir politika bireysel kine dönüşen bir dış politikadır. Bunun sorunlarını hepbirlikte yaşıyoruz, 3- )3 milyon Suriyeli Ülkemizde ,bir o kadar daha yolda ,böyle bir Dış Politika olamaz.4. Büyük sorunumuz Toplumsal Barış ,hiç kimsenin kimliğinden dolayı ,hiç kimse kimliğini kullanarak siyaset yapmamalıdır ,İnanç Allahla Kul arasındaysa ,hiçkimse kimliğinden dolayı ötekileştiremeyiz.

5. sorunumuz Ekonomi çaresizliği kendisini yakarak topluma ve yetkililere duyurmaya çalışmasına hiç kimse tek kelime söyleyemez ,nasıl olduda vicdanlarımız köreldi,nasıl olurda bir akıl dağılması sürecine girer,bütün anlattıklarım bizim üzerimize bir yüktür .Iktidar olacağız ve bütün bu sorunları çözeceğiz .Sadece Hatayda kendini yakmadı kendini vatandaş ,böyle onlarca vatandaş var asıl sorun şu biz bunları nasıl çözeceğiz ifadelere yer verdi.

Kongreye ,Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ,İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra ,CHP Genel Başkanı yardımcıları,CHP Milletvekilleri,CHP Belediye Başkanları ve Başkan yardımcıları,CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, CHP Parti Meclis Üyeleri,CHP 39 İlçe Başkkanları ,CHP İL Ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, CHP 39 İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP 39 İlçe Gençlik kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri CHP Partili üyeler katıldı..

Tek aday Dr.Canan Kaftancıoğlu olmasına rağmen Haliç Kongre Merkezi kalabalık bir seçime ev sahipliği yapıyor .

ÖZEL HABER :NURAY YILMAZ

Yeni Gelişmelerle sizlerle olacağız.

Galeri
📆 09 Şubat 2020 Pazar 12:20   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir