MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Evinin Elektiriği Kesildi “
“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Evinin Elektiriği Kesildi “

Kılıçdaroğlu, evinin elektriğinin kesilmesi sonrası “Halkımın acısını yaşamak için karanlıkta oturacağım” dedi

Elektrik zamlarını protesto etmek için yaklaşık 2,5 aydır faturasını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği bugün kesildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP lideri, “Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da, elektriği kesilen yurttaşlarla dayanışmak için fatura ödememe kararı aldıklarını açıkladı.

Akşam saatlerinde de Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte evinden “lüks lambası” adı verilen tüplü bir aydınlatmayla canlı yayın yaptı.

Sosyal medyada yayımlanan canlı yayında Kılıçdaroğlu, “Elektrik dağıtım şirketlerinin büyük bölümünü beşli çeteye verdiler” dedi. Tek tek holdinglerin aldığı enerji ihalelerini sayan Kılıçdaroğlu, “Milyonlar faturalarını ödeyemeyecek hale getirildi bu ülkede, insanlar çok öfkeli” dedi.

Altı buçuk dakikalık video mesajının önemli bir kısmını dünyadaki gelir dağılımı adaletsizliğine ayıran Kılıçdaroğlu, hem dünyada hem Türkiye’de yöneticilerin ülke zenginliğini adaletli dağıtılmasından sorumlu olduğunu söyledi; “İşte ben bu açgözlü politikacıların yarattığı adaletsizliğe karşı karanlıktayım. Bu bir direniştir, bu sizin hakkınızı arama mücadelesidir, mücadelem ülkenin karanlıkta kalan ailelerine ses olmak içindir” dedi.

📆 22 Nisan 2022 Cuma 00:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir