MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, pendik » Kemal Tahir Kütüphanesi yenileniyor
Kemal Tahir Kütüphanesi yenileniyor

Pendik Belediyesi, tarihi yapısı ve peyzajıyla şehrin simgesel yapılarından biri olan Kemal Tahir Kütüphanesi’nde yenileme çalışmaları başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in gençlere birtakım sürprizler olacağını duyurduğu yeni kütüphane şimdiden merak uyandırdı.

Şehrin en yoğun ve geniş kütüphanesi olan Kemal Tahir Kütüphanesi yenileniyor. Koronavirüs’le mücadele konusunda çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Pendik Belediyesi, tarihi yapısı ve peyzajıyla şehrin simgesel yapılarından biri olan Kemal Tahir Kütüphanesi`nde yenileme çalışmaları başlattı. Özellikle gençlerin en gözde mekanlarından biri olan kütüphanede yapılan tadilat sonrası bir takım yenilikler olacak. Başkan Ahmet Cin’in gençlere birtakım sürprizler olacağını duyurduğu yeni kütüphane şimdiden merak uyandırdı.

Gençlere sürprizlerimiz olacak

Gençleri sosyal, kültürel ve teknolojik anlamda geleceğe hazırlama arzusunda olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Onlara bilgiyi elde edebileceği ortamlar sunuyoruz. Koronavrüs salgını nedeniyle kütüphanelerimiz şu an kapalı ve bu süreci yenileme çalışması ile değerlendirmek istedik. Kemal Tahir Kütüphanemizde bir takım yenilikler yapacağız. Gençlere sürprizlerimiz olacak. Kütüphanemiz yeni haliyle daha kullanışlı hale gelecek. Yakında hep birlikte bunu göreceğiz.”dedi.

📆 08 Mayıs 2020 Cuma 18:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir