MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin Kartal’da anıldı
Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin Kartal’da anıldı

Kartal Belediyesi ve Cemevi Vakfı işbirliğiyle, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Muharrem ayının 10´uncu günü dolayısıyla Kerbela şehitleri ve Hz Hüseyin’i anma etkinliği düzenlendi.

Muharrem ayının 10’uncu gününde meydana gelen ve Muharrem ayını mateme çeviren Kerbela olayının anıldığı programa, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal ilçe sekreteri Süleyman Ülger,CHP Kartal ilçe başkan yardımcıları,Kartal belediyesi Başkan Yardımcılarından  M.Oktay Aksu,İmam Aydın,Hüseyin Tozkoparan,Adem Uçar,Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Cemevi Dedesi Celal Özer ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, programın hazırlanmasına katkı sunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek tutulan orucun Allah katında kabulünü diledi. Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel ise Kartal Belediyesi olarak anma programlarına olan desteklerinin devam edeceğini belirterek tutulan oruçların kabulünü diledi.

Sunuculuğunu oyuncu Cenan Çamyurdu’nun üstlendiği Yas-ı Muharrem Anma programında Sanatçı Ender Balkır Deyişlerin ardından Kartal Cemevi Vakfı zakiri ve Kartal Cemevi Dedesi Celal Özer de ‘Kerbela Yarası’ mersiyesini okudu.

Galeri
📆 10 Eylül 2019 Salı 00:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir