MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu Ankara’da görüştü
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu Ankara’da görüştü

Ankara’ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. İki ismin Ahlatlıbel Parkı’nda buluştuğu öğrenildi. Görüşmenin yaklaşık olarak bir saat sürdüğü öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu Ankara'da görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara’da bir araya geldi. 

Ankara’da bulunan Ahlatlıbel Parkı’nda gerçekleşen görüşme saat 10:45 civarında başladı, 11:45 gibi sona erdi. Görüşmenin ardından İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’ndan herhangi bir açıklama yapmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in “değişim” vurgulu açıklamaları sonrası partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada “Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, “Yenilenmenin ve değişimin önünü sonuna kadar açacağım” diye konuşmuştu.

Ekrem İmamoğlu ise gazetecilerin CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul’u da düşünmek zorundayım” açıklaması hatırlatılarak yönelttiği “Siz aday olursanız İstanbul ne olacak” sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kendileri genel başkanımız. İstanbul’u da düşüneceğiz, Ankara’yı da düşüneceğiz, Türkiye’yi de düşüneceğiz, geleceği de düşüneceğiz. Her türlü düşünmek zorundayız. O da bizim de zaten asla ıskalamadığımız bir noktasıdır İstanbul. Ama mesele İstanbul’dan da ibaret değil.”

📆 14 Haziran 2023 Çarşamba 22:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir