MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, İSTANBUL, Kartal, Manşet, Siyaset, Toplum » Kirvem AK Parti Projesi ile Kartallı Çocuklara Ücretsiz Sünnet
Kirvem AK Parti Projesi ile Kartallı Çocuklara Ücretsiz Sünnet

“Kirvem AK Parti” projesi kapsamında AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kartallı çocuklar ücretsiz sünnet ettirilmeye devam ediliyor.

AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yürütülen “Kirvem AK Parti” projesi ile Kartal’da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirilmesine devam ediliyor. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne sünnet ettiriliyor.


AK Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri proje kapsamında sünnet olan çocukları Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne ziyaret etti. Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan ve doktorlarında eşlik ettiği ziyarette ilçe başkanı Nimet Gündoğdu sünnet olan çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti.


Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu; “İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Kirvem AK Parti programı çerçevesinde Mahallelerimizden Sünnet olan çocuklarımızı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Recep DEMİRHAN ile birlikte ziyaret ettik. Çocuklarımıza rabbimden şifa diler, Kıymetli Hocalarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Galeri
📆 09 Eylül 2023 Cumartesi 13:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir