MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Eğitim, Ekonomi, GÜNDEM, İSTANBUL, Manşet, Toplum » KRİZ DÖNEMİNDE STRATEJİK YÖNETİM-2 ÇIKTI!
KRİZ DÖNEMİNDE STRATEJİK YÖNETİM-2 ÇIKTI!

Korona döneminde İstanbul Ticaret Üniversitesi You Tube kanalında başarılı kriz  yönetimi yapan iş insanları ile yaptığı söyleşileri kitaplaştıran Doç.Dr.Nurdan Tümbek Tekeoğlu kitabın 2.cildi olan KRİZ DÖNEMİNDE STRATEJİK YÖNETİM-2’yi çıkardı. 

Çınaraltı yayıncılık tarafından basılan “Kriz Döneminde Stratejik Yönetim-2” isimli kitap çıktı. Korona döneminde Demet Sabancı’nın kök hücreye dair açıklamaları ve hastalara verilerek nasıl vücut direncinin sağlandığı, Ülfet Silahtaroğlu’nun göz,diş,plastik cerrahi, saç ekimi ve termal turizm alanında sağlık turizmine dair yaptığı açıklamalar, KAGİDER Başkanı Emine Erdem’in girişimci kadınlarla teknoloji alanında yaptığı eğitim çalışmalarına dair açıklamaları,Leyla Alaton’un sağlık sektörüne ve kalp stenti üreten şirketine dair ve girişimci kadınlardan örneklere değindiği anlatımları,Nur Ger’in sivil toplum çalışmaları,Servet Yıldırım’ın ekolojik çalışmaları, Zeynep Silahtaroğlu’nun turizm alanındaki yenilikleri ,Johan Larsson’un kadınlara sağladığı girişimcilik alanındaki fırsatlar, Melek Yıldız’ın arıtma tesisi yatırımlarına dair önemli örnekler, Furkan Yavuz’un Kenan Yavuz Etnografya Müzesini Avrupa’nın ödüllü müze haline getirme hikayesine ve Linkedn kariyerine dair örnekler, Ayşen Zamanpur’un ise oğluna yönetimini devrettiği şirketinin Koronadan çok önce  yaptığı dijital yatırımlarına kadar birçok söyleşi kitapta yer almaktadır.

Söyleşiler Doç.Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi You Tube kanalında gerçekleştirilmiş ve daha sonra deşifre edilerek sözlü bir tarih çalışması olarak  açıklayıcı yazılarla öğrenci ve iş dünyasının beğenilerine sunulmuştur. Kitap https://www.kitapyurdu.com/kitap/kriz-doneminde-stratejik-yonetim-1/626664.html sitesinden satın alınabilir. 

📆 16 Aralık 2022 Cuma 20:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir