MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, maltepe, Manşet » Maltepe’nin yeni parkına çocukların eli değdi
Maltepe’nin yeni parkına çocukların eli değdi

Maltepe Belediyesi’nin daha yeşil bir Maltepe için yapımına başladığı İdealtepe Parkı’nın minik misafirleri, parka çeşitli bitkiler dikerek yeşile olan duyarlılıklarını gösterdiler.

Maltepe Belediyesi’nin yapımına başladığı 3 bin 850 metrekarelik İdealtepe Parkı’nı, belediyeye bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar ziyaret etti. Henüz çalışmaların devam ettiği parka gelen 10 minik, öncelikle oyun gruplarını denerken, ardından parka “minik dokunuşlar”da bulundu. Elleriyle parklara çeşitli bitkiler diken çocuklar, görevlilerden de yardım alarak dikimi tamamladı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklara Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu ve Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Türk ile yetkililer eşlik etti. 

PARKTA TENİS KORTU DA YER ALIYOR

İdealtepe’de, Bağdat Caddesi üzerinde atıl olarak duran alana yapılan 3 bin 850 metrekarelik parkta 2 bin 9 metrekare yeşil alan, 236 metre yürüyüş parkuru, 359 metrekare çocuk oyun alanı, 116 metrekare fitness alanı ve 648 metrekarelik 18×36 ölçülerinde tenis kortu yer alacak. Bu haliyle gencinden yaşlısına, çocuğundan sporcusuna herkesin kendinden bir şeyler bulacağı park, tam bir yaşam alanına dönüşecek. (25.01.2023) 

Tarih : 25.01.2023

Haber Fotoğrafları

📆 25 Ocak 2023 Çarşamba 12:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir