MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Maltepespor’un yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu oldu.
Maltepespor’un yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu oldu.

Maltepespor’un yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu oldu. 

Küçükyalı Süreyya İlmen Kültür Merkezi’nde yapılan kongresinde Maltepespor’un yeni başkanı TÜMKİAD Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu oldu. Kongre Divan Başkanlığı’na Hayri Ömer, katipliklere ise Kutluay Işık ve Selahattin Şimşek oy çokluğu ile seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Maltepespor’un Yönetim Kurulu’nun faaliyet ve denetim raporları okundu.

Halil Erdoğan: Maltepespor’a tesis kazandıramadık

Kongreye katılan Halil Erdoğan, “Bizim temennimiz her zaman Maltepe’nin başarılı olmasıdır, bir üst kademelerde boy göstermesidir, Maltepespor’un kalitesinin yükselmesidir. Bu durumlara geleceğimiz zaman stadımızın da dolacağına hepimiz biliyoruz. Bütün gayretimiz hep bu yönde olmuştur.” diye konuştu. Bazı talihsizlikler yüzünden her sene kongre yapıldığını ifade eden Erdoğan, Maltepespor’a bir tesis kazandıramadıklarını söyledi. Erdoğan “Hakkımızı arayamadık” derken, işin bürokrasi kısmını geçemediklerini belirtti. Başkan adayı Ahmet Salih Kırımlıoğlu’nun elinde yetiştiğini anlatan Erdoğan, söz verdiklerini gerçekleştirmesini diledi.

Behram Kaçar: Devletin takımı olmaz

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri (MASK) Başkanı Behram Kaçar, devletin takımı olmayacağını belirtti. Bütün takımların devletin takımı olduğuna değinen Kaçar, Sahilspor’un tüm imkanlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından karşılandığını anlattı. Maltepespor’a elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Kaçar, sporda çok ileri gittiğini fakat tesis bakımında eksik olduğunu söyledi.

Ahmet Salih Kırımlıoğlu: Maltepespor’u en iyi yerlere getireceğiz

Maltepespor’un tek adayı olan Ahmet Salih Kırımlıoğlu, Ali Kılıç ile görüştüğünü ve Dragos’ta tesisin yapılmaya başladığı müjdesini kongreye gelenlere verdi. Kırımlıoğlu, “Bu tesisi Maltepespor’a kazandıracağız” diye konuştu. Adaylık sürecinde Behram Kaçar ile istişareler ile bulunduğunu ve Maltepe sınırları içerisinde olup, böyle bir tesisin kullandırılmamasını Sahilspor’un ayıbı olarak nitelendirdi. Spor derneklerinde siyaset yapılmayacağının altını çizen Kırımlıoğlu, her siyasi partiye aynı mesafede olacaklarını vurguladı. Kırımoğlu, “Ben burada bir kulüp başkanı olarak görev yapacağım. Sıfatım başkan. Ben şu ana kadar görev yapan Maltepespor başkanları ile beraber iştişareler yaparak, birlikte hareket ederek, Maltepespor’u en iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Maltepespor’a otobüs verdiğini açıklayan Kırımlıoğlu, 1923 yılından itibaren görev yapanların fotoğrafları ile donatarak, onları da onurlandıracaklarını belirtti.

Maltepespor’un yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu

Ahmet Salih Kırımlıoğlu, oy çokluğu ile Maltepespor’un yeni başkanı seçildi. Yeni yönetim kurulunda Maltepe Belediye Meclis üyelerinden Ercan Konak, Mehmet Can Erdündar, Erkan Dincel, Yakup Yıldız da yer aldı. Bugüne kadar kulüpte emeğe geçen herkese teşekkür eden Kırımlıoğlu, Maltepespor’u 3. lige çıkaracağına söz verdi.

Kongre, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

📆 15 Haziran 2019 Cumartesi 21:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir