MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Meral Akşener’den Kartal Çıkartması
Meral Akşener’den Kartal Çıkartması

Kartal İyi Parti’nin Kartal Organik Pazar alanında gerçekleştirilen kahvaltı programı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirildi.


Kartal İyi Parti İlçe Başkanlığının organizasyonluğunda gerçekleştirilen kahvaltıda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ak Parti ve MHP’ yi hedef alan sözlerden kaçmadı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart yerel seçimlerine değinerek “1 Nisan’da aynı mahallede oturduğumuz komşularımızla birlikte yaşamaya devam edeceksiniz.

Kimse ile kötü olmayın diye kapı kapı gezdik. Cumhur İttifakının yöneticileri bizlere ve bizlere oy veren seçmenlerimize İllet, Zillet ve Terörist dedi. İç İşleri Bakanı ipin ucunu kaçırarak benim ikamet ettiğim Üsküdar’da “Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener Kandille sözleşme imzaladı” dedi.
“Siyasetin kendi içinde bir nezaket kuralı vardır ve ona uyulmalıdır. Cumhur İttifakı yöneticilerinin birbirlerine söylediklerini bildiğimiz halde bunları sizlere hatırlatmayarak seçim çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çok ağır bir iddiadır. Bir içişleri bakanı asla yalan konuşmaz, iftira atmaz, dedikodu yapmaz. İcraat yapar bu adam eğer bunu söylüyorsa bir bildiği vardır diyerek hemen araştırılması için önerge verdik. Araştırılsın bakalım Akşener imzaladı mı? İmzalamadı mı? AK Parti ve MHP Milletvekillerinin kararı ile önerge reddedildi.
AK Partili yöneticilerin araştırma önerileri üzerine konuşan yöneticiler ise “Seçim zamanı olur böyle söylemler neden kafanıza takıyorsunuz ifadeleri ise daha ilginçti. Zıvanadan çıkmış bir dil, her türlü iftiranın mübah olduğu ve her türlü seviyenin yerlerde süründüğü bir yerel seçimi daha önce bu ülke yaşamadı.
İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun sandıktan çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi. Bu Cumhurbaşkanı için çok güzel bir fırsattı sadece AK Parti’nin değil 81 milyonun Cumhurbaşkanı olduğunu göstermesi için çok güzel bir fırsattı ama değerlendiremedi. Arada ne oldu bilemiyoruz 3 harfliler mi girdi, 5 harfliler mi bilemiyoruz. Sonuç ne mi oldu tabi ki seçimler iptal oldu.
Neden iptal edildi seçimler dersiniz tabi ki her şey tamamen duygusal yani para eskiden biz seçimlerde oy kullanmışız ama AK Parti aldıktan sonra hiç bunlar ne yapıyor diye bakmamışız. Ama ortaya bir şey çıktı. İstanbul seçimlerinin iptali sonrası beş yandaş müteahhit, 10 tane vakıf, bankamatik AK Parti yöneticileri ve altı bin araç kayıp. En düşük modeli passat a6 olan araçların şoförü sizin için harcanması gereken bizim vergilerimizle oluşan bütçeden Gazeteci kılıklı baktığınız zaman içinizin kalktığı insanların arabaları bunlar. Sadece bir arabadan bahsediyorum haram zehir zıkkım olsun.
Akşener “ Partililer arasında büyük bir asabiyet var. Bu asabiyetin önüne geçmek için sizler sinirlerinizi aldıracaksınız. Ben yemin ettim 1 Nisan’dan itibaren ‘asabileşmeyeceğim’ ama sizler benim asabi bir insan olduğumu biliyorsunuz. Sizlerde asla sinirlenmeyeceksiniz. Şu 10 günlük zamanı olgunluk içerisinde geçireceksiniz. Yanağınıza bir tokat atıldığında hemen öteki yanağınızı çevireceksiniz diyorum. Ama onlar bana o kadar da değil. Asla ve asla kavgaya, gürültüye müsaade etmeyip hayırlısı deyip geçeceksiniz.
Kahvaltı sonrası Neyzen Tevfik Meydanında gerçekleştirilmesi planlanan Miting İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yoğun programları dolayısı ile iptal edildi. Meral Akşener başka bir programa katılmak için Maltepe’ye geçti.
Programa İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Burak Tok ve Yönetimi, CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Türkmen, İmam Aydın ve Adem Uçar, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Karsantaş Müdürü Düzgün Çapar, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Kartal Gazeteciler Derneği Başkan M. Selim Akdoğan ve Yönetimi, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Mahalle Muhtarları ve İyi Partili vatandaşlar katıldı.

Galeri
📆 15 Haziran 2019 Cumartesi 20:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir