MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “MİLLET İTTİFAKI KARTAL İLÇE BAŞKANLARNDAN İKTİDAR MESAJI”
“MİLLET İTTİFAKI KARTAL İLÇE BAŞKANLARNDAN İKTİDAR MESAJI”

TÜRKİYE KAZANACAK …

Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin Kartal İlçe Başkanları, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde CHP Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldiler .Programda sandık güvenliği ve izlenecek çalışma programı hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Millet İttifakının Kartal İlçe Başkanları ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok,Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Murat Çeker,Demokrat parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim Gelecek Partisi Kartal İlçe Başkanı Egemen Ünek ,iftar programında bir araya geldiler .İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş,Seçim çalışmaları nedeniyle programa katılamadı..

İftar programı sonrasında,iftar programının ev sahipliğini yapan CHP Kartal ilce Başkanı Süleyman Uzunok,açılış konuşmasını yaptı .Sonrasında yapılan konuşmalarda Millet İttifakı ilçe başkanları olarak halkımızı, kampanyamıza desteğe davet ediyoruz. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında ülkemizi her alanda hak ettiği yere getirmek hepimizin ortak görevidir. 14 Mayıs’ta hep birlikte kazanacağız.”Türkiye kazanacak ifadelerini kullandılar .

İftar programına , CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları,CHP Kartal İlçe gençlik kolları başkanı,Deva Partisi Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Kartal’da yayın yapan gazete ve medya temsilcileri katıldı..

İftar programında tek tek söz alan İlçe Başkanları ,Genel Başkanlarına teşekkür ettiler.Türiy’nin artık yarışmalardan ,ötekileştirilmelerden baktıklarını halkın bıktığını ifade ettiler. Artık Ülke olarak 14 mayıs gecesi 15 mayısa bağlanan sabaha derin bir nefes almış olarak uyanacağız. Artık bu millet değişim istiyor ifadelerine yer verdiler. Sözlerine şu şekilde devam eden Millet İttifakı ilçe başkanları bizler genel başkanlarımıza teşekkür ediyoruz .Çok önemli bir misyon üstlenerek bizleri bir araya getirdiler. Türkiye’yi bir araya getirdiler. Bizler alanlarda olacağız tek tek kendimizi vatandaşlarımıza anlatacağız.13 .Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız diyerek birlikteyiz güçlüyüz ifadelerini kullandılar ..

İftar programında gazetecilerin sorularını içtenlikle cevaplar veren İlçe Başkanları,baharı müjdeleyeceğiz biz kazanacağız ,Türkiye kazanacak sözleri ile programı sonlandırdılar.

Galeri
📆 20 Nisan 2023 Perşembe 22:21   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir