MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » MURAT ÇEKER,BİZİM PROJELERİMİZ İNSAN ODAKLI 
MURAT ÇEKER,BİZİM PROJELERİMİZ İNSAN ODAKLI 

MURAT ÇEKER,BİZİM PROJELERİMİZ İNSAN ODAKLI

Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Murat Çeker,Şafak dönerde basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

Çeker ,basın toplantısı şeklinde geçen programda Kartal için yapacakları ve Kartal’ın ihtiyaçlarını konu alan açıklamalarda bulundu.

Murat Çeker ,gazetecilere teşekkür etti .Her biriniz bizler için kıymetlisiniz çünkü önemli bir görev üstleniyorsunuz .

Bugün sizlerle bir araya gelmek ve sohbet etmek istedim .

Kartal için yapamayacağımız vaatlerde bulunmak yerine insan odaklı ve insana dokunan projeleri hayata geçirmek üzere yola çıktık. Vatandaş büyük büyük projeler derdinde değil. İnsanlar zor durumda,geçim derdinde şeklinde konuştu .

Murat Çeker,tek tek projelerini anlattı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı..

Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Murat Çeker yaptığı konuşmada, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden Kartal’a getireceklerini vurguladı. Çeker yaptığı konuşmada; “Kartallı hemşerilerim, gün geçtikçe daha çok yoksullaştığımız, daha ağır bedeller ödediğimiz bir ortamda yerel seçimlere gidiyoruz. Bizler Saadet Partisi olarak en iyi seçeneği sunmak için vatandaşın huzuruna çıkıyoruz. Belediyecilik son derece önemli bir hizmet alanıdır. Öncelikle bilinmelidir ki Milli Görüş belediyeciliği halen bir marka olarak değerinden hiçbir şey kaybetmeksizin, bir kutup yıldızı gibi parlamaya, yol göstermeye devam etmektedir. Aynı zamanda Milli Görüş markası taklitlerinden sakınılması gereken hafızalara kazınmış durumdadır. Ben bu yaşamı hak etmiyorum diyen bütün Kartallılara sesleniyorum. Daha iyi bir yaşam senin hakkın. Bizler de bu hakkı sana iade etmek için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart akşamına kadar durmadan, yorulmadan omuz omuza vererek çalışacağız” dedi.

Çeker konuşmasının devamında Belediyeyi kazanmaları durumunda yapmayı düşündükleri projeleri de aktardı. Çeker, projeleri arasında, Kartal sahil dolgu alanında yapılacak olan parka Necmettin Erbakan Parkı ismini verileceğini ve ilçenin mesire alanı ihtiyacının giderileceğini vurguladı. Çeker açıklamasının devamında; Kartal balıkçılar çarşısının modern bir görünüme kavuşturulacağını, Saadet Kart uygulaması ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapılacağını, Kentsel dönüşümün hızlandırılacağını ve vatandaşlarının itirazlarının dikkate alınacağını, İmar planlarında Orhanlı Mahallesinde verilen emsal artışın tüm mahallelerde de uygulanacağını, Okulların tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını, okul ihtiyacı olan mahallelere okulların yapılacağını, evde sağlık hizmetinin daha kaliteli bir hale getirileceğini ve spor ve gençlik anlamında birçok projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Murat Çeker,basın toplantısını gazetecilerin sorularını yanıtlayarak sonlandırdı.

📆 20 Mart 2024 Çarşamba 09:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir