MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Murat Yıldırım Birkez Daha Gördükki ,Dayanışma Ve Örgütlü Güç “
“Murat Yıldırım Birkez Daha Gördükki ,Dayanışma Ve Örgütlü Güç “

“Sivas Tanıtım Günlerine Yakışan Muhteşem Final”

Sivas Tanıtım Günleri Yoğun katılımla ,Sivaslı Ve İstanbullu vatandaşları buluşturdu.

İBB ‘nin destek sunduğu İl Tanıtım Günleri bu hafta Sivaslıları ağırladı .Türkiye’nin Kültürel değerlerini ve yöresel lezzetlerini İstanbullu’larla buluşturan İl Tanıtım Günleri Yoğun İlgiyle Karşılandı.

“SİVASLILAR ÇIKARMA YAPTI”

Sivas Konfederasyonu , İstanbul Sivas Konfederasyonu ve Sivas Platformu’nun düzenlediği 12. Sivas Tanıtım Günleri 4. Ve son gününde muhteşem Final yaptı Özellikle kapanış günü insanların sel olup aktığı .

Yenikapı meydanı hınca hınç dolan Sivas tanıtım günlerinde Yeni Kapı meydanı doldu taştı .

“MURAT YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI “

Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av.Murat Yıldırım, Sivas Tanıtım Günlerinde emeği geçenlelere teşekkür etti.Yıldırım ,paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle Sivas Tanıtım Günlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

12.si düzenlenen Sivas Tanıtım Günlerinde bizi yalnız bırakmayan başta İmranlı Kaymakamımız Sn.Hüseyin ÇAMKERTEN ve Belediye başkanımız Sn.Murat AÇIL olmak üzere , İmranlı dostu Sn. Milletvekillerimize , Belediye Başkanlarımıza , Kaymakamlarımıza , Belediye Meclis üylerimize , Sivas Konfederasyonu Başkan ve yönetimine , Federasyon Başkanlarımıza , Konfederasyonda ve SİMDEF’te görev alan kıymetli yöneticilerimize , İmranlı’nın farkını ortaya koyan temsil eden yönetici arkadaşlarıma , Kıymetli Dernek Başkanlarımıza , İş insanlarımıza , SİMDEF Yönetim Kuruluma , Kadın Kollarımıza , davul – zurna , halay ekibimize , ilçe ve yöresel ürün standlarında görev alan emektar kardeşlerimize , tabiki en önemliside kadını , yaşlısı ,genci , çocuğu ile gelip etkinliğe katılan sevgili İmranlı halkına , dostlarımıza , komşularımıza teşekkür ediyor , saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İmranlı’nın tüm bileşenlerinin göstermiş olduğu bu dayanışma örgütlü gücün neler başarabileceğini göstermiştir.

Böylesi büyük çaplı etkinliklerde hata ve eksikliklerimiz olmuş olabilir , kusurumuz olduysa , unuttuğumuz , bilmedende olsa kırdığımız dostumuz , arkadaşımız olduysa affola.

Gelecek yıl yapılacak Sivas Günleri etkinliğinde yeni bir heyecanla buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum ifadesini kullandı.

SİMDEF Başkanı ,
SİVKON Başkan Vekili

Av.Murat YILDIRIM

Galeri
📆 16 Kasım 2021 Salı 22:08   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir