MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » Musa Eroğlu’ndan çirkin sözler! Hz Ali için söyledikleri büyük tepki topladı!
Musa Eroğlu’ndan çirkin sözler! Hz Ali için söyledikleri büyük tepki topladı!

TOROS ÜNİVERSİTESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KATKILARI İLE HAZIRLANAN KONSER KAPSAMINDA ÜNLÜ HALK OZANI MUSA EROĞLU, TOROS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ. (KORAY ÜNLÜ/MERSİN-İHA)

Usta sanatçı Musa Eroğlu’nun dün akşam yayımlanan bir konuşmasında Hz. Ali’ye yönelik dile getirdiği konuşmaları vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı

 

Yılların sanatçısı olan ve her kesim tarafından büyük bir zevkle dinlenen Musa Eroğlu dün akşam sosyal medyaya düşün bir videosunda Hz. Ali’ye yönelik sarf ettiği sözleri ile gündeme geldi. Hz. peygamberin damadı ve 4 halifeden biri olan Hz. Ali’ye yönelik konuştuğu çirkin sözler sonrası vatandaşlar tepkisiz kalmadı.

Usta sanatçı Musa Eroğlu'ndan çirkin sözler! Hz Ali için söyledikleri büyük tepki topladı!

ÇİRKİN İFADELER KULLANDI

Alevilik inancına mensup biri olan sanatçı Musa Eroğlu, Hz. Ali’nin kılıcı olan Zülfikar’ın 2 bin 700 kilo olduğunu söyleyerek “Tasviri doğruysa onu anca Tanrı kullanabilir. Kul kullanamaz çünkü ağır gelir. Bunu kullanan g…. bir bıçak sokup öldürüyor Ali’yi. Şimdi düşün, 2 ton 700 kilo kılıç taşıyan herifi biri kamayla öldürüyor. Gel de buna inanasın.” şeklinde bir konuşma yaptı.

📆 02 Eylül 2022 Cuma 01:14   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir