MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Naz Aydemir Akyol taraf biz olacağız
Naz Aydemir Akyol taraf biz olacağız

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın pasörlerinden Naz Aydemir Akyol, 23 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamada, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’na ilişkin görüşlerine yer verilen Naz Aydemir Akyol, A Grubu’nda yer alan Türkiye’nin maçlarını oynayacağı Ankara’nın kendilerine uğurlu geldiğini vurgulayarak, “Ankara voleybolu çok seviyor, biz de Ankara seyircisini çok seviyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki bizi yalnız bırakmayacaklar. Turnuvanın başından sonuna kadar, kazanacağımız madalya için bizlerle beraber, aynı şekilde efor sarf edecekler. Bizimle beraber sevinip bizimle beraber inşallah üzülmeyecekler. Ve turnuva sonunda, boynumuzda altınla gülen taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara’da oynayacak olmalarının milli takıma çok fazla avantaj sağlayacağına değinen Naz, “Ankara bizim için her zaman çok uğurludur. 2003’te ‘Filenin Sultanları’ ilk defa Avrupa ikincisi oldu. Biz sonra olimpiyata katılma hakkı elde ettik. Uluslar Ligi’nde, Grand Prix’de sayısız maç galibiyetlerimizde, Ankara seyircisinin inanılmaz desteği var bize. Eminim ki şu an, önümüzde oynayacağımız Avrupa Şampiyonası’nda da bizi desteklemeye devam edecekler, salonu hınca hınç dolduracaklar ve bizim yedinci oyuncumuz olacaklar” değerlendirmesinde bulundu.

📆 18 Ağustos 2019 Pazar 14:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir