MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » NEVZAT ŞAVLUK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
NEVZAT ŞAVLUK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yeniden Refah Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Nevzat Şavluk, seçim çalışmaları kapsamında bölgedeki STK’ları ziyaret ediyor.

Nevzat Şavluk’a ziyaretlerinde meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti. Şavluk seçim çalışmaları kapsamında Kartal Dernekler Federasyonu, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaflık yapan Hasan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Şavluk ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı yaplaşımlarda şu ifadeleri kullandı;

“Meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile Kartal Dernekler Federasyonuna ziyaret gerçekleştirdik.

Samimi ve değerli sohbetlerinden dolayı Federasyon Başkanı Sayın Kubilay Salihvatandaş’a ve kıymetli heyetine teşekkür ediyorum.

“Bu günkü ziyaretimizi, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğimize yaptık.

Konukseverlikleri ve ikramları sebebiyle Dernek Başkanımız kıymetli ağabeyim Ömer Içmeli’ye ve değerli yönetimine şükranlarımı iletiyorum.”

“Cumhuriyet Mahallemizin çok kıymetli esnaflarından Hasan Yılmaz beyefendiyi işyerinde ziyaret ettik.  Misafirperverliği ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum. Sohbetimize sonradan katılan Cumhuriyet Mahallemizin Muhtar Adayı Sayın Mustafa Koç’a seçimde başarılar dilerim.”

📆 06 Mart 2024 Çarşamba 10:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir