MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Öğrenci’Ye ve MOBİVET Araçlarımız Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı!
Öğrenci’Ye ve MOBİVET Araçlarımız Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı!


Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından harekete geçen belediyemiz, Öğrenci’Ye ve MOBİVET araçlarını da afet bölgesine doğru yola çıkardı. Hazır mutfak özelliği bulunan Öğrenci’Ye aracıyla depremzedelerin, “Sokak Hayvanları Ambulansı” MOBİVET ile de can dostlarımızın ihtiyaçları karşılanacak.

Hatay’a doğru yola çıkan Öğrenci’Ye aracı depremzedelerin çay, kahve, su ve hazır gıda ihtiyaçlarını karşılarken sokak hayvanları ambulansımız MOBİVET ile de yaralı kurtulan can dostlarımızın tedavisi yapılacak ve bölgede kilolarca mama desteği sağlanacak.

10 şehirde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin hemen ardından koordinasyon halinde çalışmaya başlayan belediyemiz, Arama Kurtarma Birimimizin uzman ekiplerini ve tam fonksiyonlu araçlarını aynı gün hava yoluyla deprem bölgesine göndermiş ardından da içinde yardım kolilerin bulunduğu 32 tırı afet bölgesine ulaştırmıştı. Hatay deprem bölgesinde çalışan 99 arama kurtarma birimi personelimiz, şu ana kadar enkaz altından 40 kişiye canlı olarak ulaştı.

...
...
...
📆 13 Şubat 2023 Pazartesi 22:49   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir