MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, sultanbeyliği belediyesi, Toplum » Öğretmenler Günü İçin Özel Etkinlik Düzenlendi
Öğretmenler Günü İçin Özel Etkinlik Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü Sultanbeyli’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kutlama programında yaptığı konuşmada, eğitimin en öncelikli konular arasında geldiğini ifade ederek, eğitim için gereken tüm desteği sağladıklarını söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sultanbeyli ‘de Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şiir okumaları, tiyatro, müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu ifade etti. Sultanbeyli’de eğitime büyük önem verildiğini belirten Çağlar, “3500 öğretmenimizle yavrularımız için çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir eğitim kadrosuna sahibiz. Öğretmenlik mesleği gönülden yapılan sevgi olmadan başarılamayan bir meslektir. Bizler mesleğimizi seviyoruz. Tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.” dedi.
Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçeye son dönemde birçok eğitim yuvası kazandırdıklarını ifade ederek, “Öğretmenlik çok kıymetli ve değerli bir meslek. Belediye olarak tüm imkânlarımızı eğitim için seferber ettik. İlçemize çok sayıda eğitim yuvası kazandırdık ve yenilerinin yapılması için de girişimlerimiz devam ediyor. Burada sizlerin en iyi şekilde öğrencilerimize eğitim vermeniz için çaba harcıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum. “dedi.
İlçe Kaymakamı Kemal Şahin de yaptığı konuşmada, “Öğretmenlik en anlamlı ve en güzel mesleklerden biridir. Öğretmenler bizim baş tacımız. Sizlere her anlamda destek vermeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için emek veren tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, günlerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

📆 29 Kasım 2022 Salı 21:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir