MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Oğuz Kaan Salıcı Kartal’da; Bu seçim birinci turda bitmeli”
“Oğuz Kaan Salıcı Kartal’da; Bu seçim birinci turda bitmeli”

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı Kartal SKM’yi ziyaret etti.

Salıcı’nın CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ki ziyaretinde CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve Yönetim kurulu Üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Partililer ve vatandaşlar hazır bulundu.

Salıcı ve CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, SKM önünde toplanan partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Uzunok konuşmasında Salıcı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra söz alan Salıcı yaptığı konuşmada; “CHP örgütüne burada bulundukları için, bu mücadeleyi beraber verdiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum. Seçimin hangi koşullar içinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Sizden ricam daha önce CHP’ye oy vermemiş kesimlerin bulundukları yerlerde çalışmalarınızı yoğunlaştırın. Bu seçim her partinin kendi oyunu alıp kenara çekileceği bir seçim değil. Bu seçimin birinci turda bitmesini istiyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu tarihe geçecek şekilde bu ülkenin Cumhurbaşkanı ilan edelim. Parlamentoda çoğunluğu elde etmek için çalışacağız ama düzeni değiştirecek olan kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasıdır” dedi.

Galeri
📆 29 Nisan 2023 Cumartesi 21:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir