MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “ORÇUL GENÇLİK PLATFORMUNDAN KAHVALTI ŞÖLENİ”
“ORÇUL GENÇLİK PLATFORMUNDAN KAHVALTI ŞÖLENİ”
ORÇUL GENÇLİK PLATFORMUNDAN KAHVALTI ŞÖLENİ

Orçul Gençlik Platformu geleneksel kahvaltılarının 2.sini Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.


Orçul Gençlik Platformu Başkan’ı Erdem Sümbül bu yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz kahvaltımız bizim için çok önemli. Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı sıradan bir pazar kahvaltısı gibi algılanmamalı, bizlerin amacı yöremizin insanlarının birbirinden kopmaması,kaynaşması ve birliğimizin beraberliğimizin devam ettirilmesidir. 
Bu güzel organizasyonu yapmamız için bizlere kapılarını açan başta Nazım Hikmet Kültür Merkezi yöneticilerine ve Orçul gençliği ailesine katıldıkları için teşekkür ediyoruz.


Kahvaltımıza katılım sağlayan diğer konuklarımız,TKP Parti Merkezi konseyi üyeleri Ulaş Özer,Birand Berberoğlu,Nazım Hikmet Kültür Merkezini temsilen katılan yapıcılar grup üyeleri,Orçul Yöresi Gençlik Kolları Başkanları, Söğütlü Köyü ve Mezraları Gençlik Kolları Başkan’ı Ceylan Çiftçi,Gazipınar köyü gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Demet direk,Baştosun köyü Gençlik Kolları Başkan’ı Eren karataş,Leventler Köyü Gençlik Kolları Başkan’ı Hasan şimşir,CHP geçmiş dönem Gençlik Klları İl Başkan adayı Alican Yiğit,CHP Kartal gençlik Kolları Başkan adayları Sibel Yiğit ve Uğur Güzel ve Orçullu gençler aramızda oldular. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkürler ediyoruz. 
Biz büyük bir aileyiz. 
Orçul gençlik Platformu Başkan’ı 
Erdem Sümbül

📆 15 Aralık 2019 Pazar 23:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir