MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, sultanbeyliği belediyesi » Orhangazi Polis Merkezi’nin Temeli Atıldı
Orhangazi Polis Merkezi’nin Temeli Atıldı

Sultanbeyli’de nitelikli kamu binalarına bir yenisi daha ekleniyor, hizmetin kalitesi artıyor. Bu kapsamda Orhangazi Polis Merkezi’nin temeli atıldı.

Sultanbeyli Belediyesi, açılışını gerçekleştirdiği yeni projelerle ilçe sakinlerinin daha iyi bir yaşam standardına sahip olmalarını sağlayacak hizmetler sunuyor. Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi’ne inşa edilecek olan Orhangazi Polis Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı hızla tamamlanacak Polis Merkezi’nde son teknolojik ekipmanlar kullanılarak kent genelinde güvenlik konularının hızlı ve etkin şekilde çözülmesi hedefleniyor. Toplam 1200 metrekarelik alana inşa edilecek olan Orhangazi Polis Merkezi, aynı zamanda otopark alanıyla çevrili olacak.

Orhangazi Polis Merkezi temel atma töreninde konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Temelini attığımız, süresi tamamlanan tüm çalışmalarımızı birer birer hizmete açtık. Orhangazi Mahallemizde de yaptığımız açılışlarımız oldu. Orhangazi İmam Hatip Ortaokulunu mahallemize kazandırmıştık. Ardından muhtarlık binamızı ve bilgi evimizi açtık. Sonrasında da yine mahallemize çok önemli bir proje olan Aile Eğitim Merkezimizi de hizmete açtık. Şimdi de Polis Merkezimizin temelini atıyoruz. Turgut Reis Mahallemizde açtığımız polis merkezinden sonra inşallah temelini attığımız bu polis merkezimiz de kısa bir sürede tamamlanacak ve ardından Sultanbeyli’mizin, mahallemizin hizmetine girmiş olacak. Şehir, cadde ve sokakların huzurlu olması çok önemli. Bu anlamda Başta Sultanbeyli’miz olmak üzere İstanbul’umuzun ve ülkemizin huzuru için gece gündüz çalışan emniyet teşkilatımıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerine çok teşekkür ediyorum. Başta kaymakamımız olmak üzere emniyet müdürümüze ve tüm emniyet mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Polis Merkezimizin inşasında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kazasız belasız iş güvenliğine çok dikkat ederek bu inşaatın yapımını Allah nasip eylesin. ” şeklinde konuştu.

Programa katılan İlçe Kaymakamı Kemal Şahin yaptığı konuşmada, “Sultanbeyli’nin açılış ve temel atma törenlerinden birindeyiz. Polislerimiz, vatandaşlarımızın emniyet ve asayişlerinin sağlanması konusunda çok önemli bir görev ifa ediyor. Mevcutta 2 polis merkezimiz vardı. 3.sü de Turgut Reis Mahallemizde dün itibariyle göreve başladı. Bu hizmetleri yapan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün de Sultanbeyli’mizin emniyet ve asayişini sağlamada çok önemli bir görev icra edecek polis merkezimizin temelini atıyoruz. Mahallemize yapılan hizmetleri yakinen takip ediyorum. Orhangazi Mahallemizdeki hemşehrilerimize yeni bir kurum, komşu geliyor. Hizmetin ilçemize mahallemize beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

📆 07 Ocak 2024 Pazar 22:08   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir