MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ÖZEL ÇAM ANADOLU LİSESİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”
“ÖZEL ÇAM ANADOLU LİSESİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”


Sektörü’nün önde Anadolu Liseleri arasında haklı bir yere sahip olan ÖZEL ÇAM ANADOLU LİSESİ sizlere geleceğinizi vaadediyor….
Uzman ve deneyimli eğitimci kadrosuyla,öğrencilerinin sağlığını düşünür bir şekilde covid tedbirleri alınmış bir ortamda eğitim veriyor.Lise okulları arasında öncelikli tercih edilebilecek bir eğitim kurumu….
“Çocuklarınızın geleceğinin sigortası”
“ÖZEL ÇAM ANADOLU LİSESİ.”

Misyonu
Atatürk Ilke Ve Düşüncelerini Benimsemiş, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk Sahibi Öğrenciler Yetiştirmek olan,
Vizyonu
Yaratıcı Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven bireyler yetiştirmek olan bu çağdaş moder eğitim kurumu sizleri bekliyor…

Özel Çam Anadolu Lisesi yöneticisi Doğan Çağlar ile gerçekleştirdiğimiz söyleşide kendisi bize okulları hakkında bilgiler verdi ve şunları söyledi;
Merhabalar ben Doğan Çağlar, Fizik öğretmeniyim, uzun yıllar eğitim sektöründe çalıştım öğretmenlik yaptım,arkasından uzun yıllar özel okullarda idarecilik yaptım.
Bu süreç içerisinde başka çalışmalarım da oldu, başka kurumlarda da görevler aldım. Sık sık ulusal kanallarda Tv programlarına katılıyorum fakat hiç bir zaman eğitim sektöründen kopmadım.
Kartal Özel Çam Anadolu Lisesinde Eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Okulumuzda eğitim üzerine güzel çalışmalar yapmak istiyoruz yapacağımız çalışmaları da insanlara anlatmak istiyoruz.
Aslen Hataylıyım,12 yıldan bu güne İstanbul’da yaşıyorum.Kartal’da her kes beni eğitimci kimliğimle çok iyi tanır.uzun yıllardır eğitim sektöründe olmam sebebi ile bu tanınmam da normal bu anlamda.
Okulumuz da da güzel çalışmalar yapacağız buna canı gönülden inanıyorum.
“ÇAM ANADOLU LİSESİ VE EĞİTİM ANLAYIŞI”
Butik bir okuluz her şeyden önce,okulumuzun birinci felsefesi şudur, eğer siz hem özel okulda okuyayım hemde üniveriste hazırlık dönemimi dışarıdan bir dersaneden takviye almadan tamamlıyayım diyorsanız birinci tercihiniz Çam Anadolu lisesidir.
Çam Anadolu Lisesi hem okulunuzu okuyacağınız, hem de üniversiteye hazırlanırken başka bir eğitim kurumuna ihtiyaç duymayacağınız hem de koçluk ve danışmanlık alanında hizmet veren bir okuldur.
Çocuğunuzu bizim okulumuza yazıdrıdığınız zaman hem özel okul da okumanın konforunu yaşayacak, hem özle ders almaya ihtiyaç duymayacak ve hem de koçluk ve danışmanlık anlamında gereken takviyeyi alabilecek.
“EKONOMİK KRİZİ BERABER AŞALIM”
Malum ülkemiz de ekonomik bir kriz var, bizim okulumuzda okuyan öğrencilerin ayrıyetten başka bir eğitim kurumuna gereksinim duymayacağı için velilerimize de o anlamda ekonomik rahatlığı yaşatabiliyoruz.
ekonomik kriz her sektörü olduğu gibi bizleride etkiledi ama bizler öncelikle eğitimci olduğumuz için, olaya ticai gözle bakmadığımız için okul fiyatlarımızı hala makul seviyelerde tutmaya çalışıyoruz.


Bizler her çocuğun özl okulda okuma hakkı olduğunu düşündüğümüz için olaya böyle bakıyoruz.
Lise; öğrencilerin akademik birikimlerini, toplum hayatına yönelik deneyimleri ile ilişkilendirdikleri, üniversite ve profesyonel hayata hazırlıklarında ivme kazandıkları, daha dinamik iş birliği yapabilecekleri bir öğrenme ortamıdır.

ÇAM ANADOLU LİSESİ olarak lise öğrencilerini; tüm düşünme kademelerini kullanma becerisine ve çeşitli rollere adapte olma yeteneğine sahip, cesur ve uyumlu, düşünceleriyle bilgiyi, inanç ve değerleri elde eden ve ifade eden birer iletişim uzmanı olarak görüyoruz.


ÇAM ANADOLU LİSESİ, öğrencilerini; Geleceğin Eğitimi İçeriği başlığından yola çıkarak, öğrenmenin sorumluluğunu taşıyan, duyarlı, güncel hayata ve dünyaya uyumlu, farklı kültürlere saygı duyan, çevresinde olan biteni merak eden, araştıran, sorgulayan, 21. yüzyılda yaşam standartlarına yön verecek, iletişim yeterliliğine dil ve kültürel bilgiyi entegre ederek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, dünya vatandaşı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefler.


Misyonumuz
Atatürk Ilke Ve Düşüncelerini Benimsemiş, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk Sahibi Öğrenciler Yetiştirmek.
Vizyonumuz
Yaratıcı Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven bireyler yetiştirmek.
Okulumuz küçük bir okul ve 15 -16 kişilik sınıflarda pandemi kurallarına uygun koşullarımızla çocuklarınızı gönül rahatlığıyla yollayacağınız bir eğitim kurumu.
Minübüs yoluna yakın olmanın verdiği avantajla bir nevi servis masarafınızıda ortadan kaldıran okulumuzda çocuklarınıza geleceklerini hediye ediyoruz.
Bizim eğitim kurumlarımızda daima önde olduğunuzu unutmayın…dedi…

BİZ SİZE YAKINIZ
Telefon
0216-306-71-76
0552-306-71-76

Email
info@cemalcamanadolulisesi.com

Galeri
📆 23 Şubat 2022 Çarşamba 17:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir