MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » Özgür Özel Adaylığını Açıklıyor
Özgür Özel Adaylığını Açıklıyor

CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, yarın Genel Merkez’de tutum belgesini açıklayacak. Özel, aynı anda CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını da duyuracak.

Seçimlerin ardından ‘değişim’ tartışmalarının odağındaki CHP’de büyük kurultay öncesindeki en kritik aşama olan il kongrelerine geçildi. CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel de uzun süredir hazırlığını yaptığı adaylık konusundaki son kararını verdi. Özel yarın CHP Genel Merkezi’nde önce ‘CHP Tutum Belgesi’ni ardından adaylığını açıklayacak. Özel daha sonra il kongrelerine katılacak.

Özel, yarın CHP Genel Merkezi’nde yapacağı tutum belgesi açıklamasında önce partinin içerisinde bulunduğu durumu özetleyecek. Açıklamada ayrıca CHP’de seçimden hemen önce yapılan yanlış uygulamalar, seçim sonrası atılmayan adımlar ve hatalı uygulamalar anlatılacak, değişimin kalıcı olması gerektiğini de vurgulanacak. Özel’in ayrıca partinin yanlış politikalar nedeniyle seçimde istediği sonucu alamadığını ve “daha cesur” hareket etmesi gerektiğini vurgulayacağı öğrenildi.

📆 14 Eylül 2023 Perşembe 15:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir