MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Pendik Cumhuriyet Kupası’nda Heyecan Başlıyor
Pendik Cumhuriyet Kupası’nda Heyecan Başlıyor

Pendik Cumhuriyet Kupası Yarışları Pendik Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Katılımcılar, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde Bisiklet, Paten, Kaykay ve Scooter Kategorilerinde mücadele edecek. Yarışlarda Tekerlekli Sandalye ve Anne – Bebek gibi özel kategoriler de yapılacak.

Geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs Gençlik Günleri ve Pendik Cumhuriyet Kupası Yarışları kapsamında olmak üzere iki kez düzenlenen Pendik Bisiklet Festivali (PenBis Fest’19) için kayıtlar şimdiden önceki yılların kayıt sayılarını geçti. Bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek büyük heyecan oluşturan bisiklet yarışları için kayıtlar tamamlandığında bugüne kadarki en yüksek katılımlı yarış olması bekleniyor. Organizasyonun en dikkat çekici ve özel yarışları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da anne-bebek ve tekerlekli sandalye yarışları olacak.

Kayıtlar 24 Ekim’e kadar devam ediyor

Cumhuriyet Kupası Yarışları yine birbirinden heyecanlı yarışlara sahne olacak. Daha önce düzenlenen bisiklet ve paten yarışlarının yanı sıra spor tutkunları bu yıl ilk kez kaykay ve scooter kategorilerinde de yarış heyecanı yaşayacak. 26 ve 27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yarışlar için kayıtlar 24 Ekim’e kadar www.pendik.bel.tr adresi üzerinden devam ediyor. Bisiklet kategorisinde Pendik’te ikamet şartı aranırken diğer kategorilerde tüm ilçelerden başvuru yapılabiliyor.

İnternet sitesi üzerinden kaydını tamamlayan katılımcılar, Pendik Sahil Meydanı’nda kurulan stanttan göğüs numaralarını ve formalarını teslim alabilecek. Yarışlarda dereceye giren ilk dört katılımcıya bisiklet, ilk ona giren katılımcıya spor seti ve yarışa katılan tüm katılımcılara da hatıra madalya hediye edilecek.

img
img
img

17 Ekim 2019
📆 17 Ekim 2019 Perşembe 23:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir