MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum » Pendik’i evimiz gibi hissettik
Pendik’i evimiz gibi hissettik

Türkiye seyahatları kapsamında motosikletleriyle Pendik’e gelen Bosnalı gezginler “İstanbul’a gelir gelmez Ayasofya’da şükür namazı kıldık. Ardından Pendik’e geldik. Burada kendimizi evimizde gibi hissettik.” dedi.

Bosnalı üç gezgin Kenan Karalıc, Zejd Caylakovıc ve Adnan Alıc, Türkiye seyahatları kapsamında Pendik’e geldi. Belediye Başkanı Ahmet Cin’i ziyaret eden gezginler “İstanbul’a gelir gelmez Ayasofya’da şükür namazı kıldık. Ardından Pendik’e geldik. Burada kendimizi evimizde gibi hissettik.” dedi. Başkan Ahmet Cin de Pendik’te çok sayıda Bosnalı yaşadığını belirterek “Bosna’ya çok gittim, Bosnalılar bizim kardeşimiz. Allah yolunuzu açık etsin.” dileklerini sundu.

Pendik’ten Bursa’ya geçerek toplamda 5 bin km yapacaklar

Kenan Karalıc, Bosna’da İmamlık; Zejd Caylakovıc, Ekonomist ve Adnan Alıc, Elektrik Mühendisliği yapıyor. Motosikletleriyle gezdikleri yerlerin videolarını Youtube’daki kanallarında yayınlayan Bosnalı gezginler, Pendik’in ardından Bursa’ya, oradan da İç Anadolu, Akdeniz ve Ege’yi gezerek toplamda 5 bin kilometre yapmayı hedefliyor.

Galeri
📆 25 Ağustos 2020 Salı 09:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir