MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Pendik’te Kurbanlıklarda Yeşil Küpeli Güvence
Pendik’te Kurbanlıklarda Yeşil Küpeli Güvence

Pendik Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda kurban satışları devam ediyor. Veteriner hekimleri vatandaşları “Kurbana uygundur.” ibaresi taşıyan yeşil küpeli kurbanları seçme konusunda uyarıyor.

Kurban Bayramına bir hafta kala Pendik Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki hareketlilik artmaya başladı.Kurtdoğmuş Yolu üzerinde bulunan alana gelen vatandaşların özellikle bu hafta sonunda yoğunluk oluşturması bekleniyor. Belediye ekipleri vatandaşların konforlu bir şekilde kurban alışverişinde bulunması için alanda 24 saat görev yapıyor. Çadırlarda satışa sunulan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar Pendik Belediyesi Veterinerlik Ekipleri tarafından tek tek kontrolden geçirilerek satışa uygun olanların kulağına yeşil küpe takıyor.

Yeşil küpe uygulaması İstanbul’da tek 

Pendik Belediyesi Veteriner Hekimleri vatandaşları yeşil küpeli kurbanlıkları almaları konusunda uyardı. Yeşil küpesi bulunan kurbanlar her türlü kontrolden geçirilmiş, dinen kurban edilebilir anlamına geliyor. Pendik Belediyesi tarafından 5 yıl önce başlatılan kurbanlıklara yeşil küpe uygulaması, İstanbul’da tek olma özelliği taşıyor.

📆 05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:56   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir