MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “RADİXDENT İLE HAYATA DAHA GÜVENLİ GÜLÜMSEYİN”
“RADİXDENT İLE HAYATA DAHA GÜVENLİ GÜLÜMSEYİN”

Ağız ve diş sağlığı konusu; büyük, küçük herkesin üzerinde hassasiyetle durması gereken çok önemli bir konu.
Bu konuda gerekli özenin gösterilmediği veya diş hekimi kontrollerinin ihmal edildiği durumlarda ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşmamız kaçınılmaz bir gerçek.
İşte tüm bu sorunların çözümü Kartal’da ve Çekmeköy’de bulunan ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmet veren ve sektöründe haklı gurura sahip olan (Radixdent) Diş hastanesi.
Radixdent Ağız ve diş sağlığı merkezleri Genel Koordinatörü Sayın Murat Akçakaya ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Makamında ziyaret ettiğimiz Sayın Murat Akçakaya bizlere Radixdent ağız ve diş hastanesini anlattı ve önemli bilgiler verdi.

Murat Akçakaya’nın başarılarla dolu hikayesini kendisinden dinledik….
” 1980 Yılında İç Anadolunun Bozkırı, Ahilik kültürünün başlangıcı; Kırşehir merkezde doğdum.


İlk öğretimimi Kırşehirde, Lise eğitimimi İstanbulda tamamladım. Üniversite eğitimimi ise Karadeniz teknik üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi Maliye bölümünü; Küçük ve orta ölçekli işletmeleri incelediğim kitabımla bitirerek gerçekleştirdim.


Askerliğimi Diyarbakır’da yaptıktan sonra hayatımda büyük değişiklikler yapacağım istanbul Kartal’da ki yaşantım başladı.
2004 yılında geldiğim Kartal’da Karlıktepe mahallesinde bir sağlık merkezi açtım. İlk olarak sektörde Kartal’da açtığım sağlık merkezimizde Yaşam Polikiliniği daha sonra Maya Tıp merkezi olarak hizmet vermeye devam ettim.
Sonrasında çeşitli sağlık merkezlerinde üst düzey yönetici ve yatırımcı olarak hizmet vermeye çalıştım. Dental Klinik İşletmecileri derneği kurucu üyesiyim.
Kartalda öğretmenlik yapan eşim ve burada doğan kızlarımızla kartalı çok seviyoruz ve çok mutluyuz.


HALK MÜZİĞİ SEVDALISIYIM

Kırşehirli olunca Halk müziğini sevmemek elde değil.
Üniversite yıllarımızda arkadaşlarla kurduğumuz müzik gurubumuz vardı. Aslında o günlerde biraz işletmeci fikirlerim oluşmaya, somutlaşmaya başladı diyebilirim.
16 YILDIR KARTAL’DA SAĞLIK YÖNETİCİSİYİM

16 yıldır Kartalda; Tıp merkezi ve diş hastanesi olarak hizmet veriyoruz. Radixdent Diş Hastanesi de dahil olmak üzere toplamda 130 binden fazla Kartallı hastamıza hizmet vermişiz.
6 yıl önce Çene cerrahı; Çiğdem Özçamur Güneş ve Diş hekimi; Fatma Ören ile hayalimiz olan Radixdent markasını kurmaya adım attık ve bugün ikisine de sonsuz teşekkür ediyorum.
Güvenilir, işinin ehli, konusunda uzman doktorlarımız ve sağlık personelimizle beraber hastalarımıza kalıcı çözümler ürettik, üretiyoruz.

DÜNYAYI SARSAN VİRÜS ” CORONA” SİZİ NASIL ETKİLEDİ ?

Birincisi, ağız ve diş sağlığı tedavisi yapan klinikler normal zamanlarda dahil olmak üzere hastasının sağlığını düşünen önlemler almak zorundadır.
Biz her hastaya sanki gerçekten bulaşıcı hastalıgı varmış gibi bir işlem yapar, önlemimizi ona göre alırız. Bu şekilde davranmak zorundayız, çünkü her hasta bize hastalığını söylemeyebilir, yada unutabilir.
Hepatit B hastasıdır, bulaşıcıdır vs vs…
Kullandığımız tüm aletler steril geliyor ve ilk olarak muayene edeceğimiz hastamıza açıyoruz. Odalarımız her hastadan sonra havalandırılır dezenfekte edilir, akşamları da özel solüsyonlarla dezenfekte işlemlerini gerçekleştiririz. Doktorlarımız daha önce de maske eldiven siperlik gibi malzemeleri kullanıyorlardı.
Bu iki aylık süreçte biz hastanelerimizi kapatmadık ,acil hastalarımız olunca mecbur müdahale etmemiz gerekiyor.
Tabi bu süreçte tam kadro çalışamadık. İstanbul Çekmeköy’de de bir şubemiz var. Yurtdışında Düsseldorf’ta çalışma ofisimiz var ve Hollanda’da şu an hazırlıkları devam eden bir klinik çalışmamız var.


32 Diş Hekimimiz ve toplamda 80 sağlık çalışanımızla hizmet vermekteyiz.
Diş Hekimlerimizin hepsi ayrı branşlara, uzmanlıklara sahip. Hastalarımız geldiğinde oral diagnoz hekimimiz diğer uzmanlık branşlarıyla konsültasyon yaparak ilk muayeneyi gerçekleştirir ve doğru planlama yaparak diğer uzman hekimlerimize yönlendirir.
İlk muayene yapıldıktan sonra yapılacak olan operasyon için hangi bölüme yönlendirileceği tespit edilir ve diğer doktorlarımız gerekeni yapar.
ÇOCUKLARIMIZIN BİZİM İÇİN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU HASTANEMİZDE FARK EDEBİLİRSİNİZ

Çocuklarımız bizler için çok değerlidir, bu farkı hastanemizde görebilirsiniz. Hastanemizde Pedodonti uzmanlarımız var, çocuk hastalarımıza bakan doktorlarımız yetişkin hastalarımıza bakan doktorlarımızdan farklıdır.


KENDİMİ TESLİM EDECEK KADAR İNANMADIĞIM HİÇ BİR HEKİMLE ÇALIŞAMAM

Benim bir özelliğim var; inanmadığım, ikna olmadığım hiç kimseyle çalışamıyorum, kendimi teslim etmeyeceğim kimseye hastalarımızı teslim edemem.

2004 Yılında Kartal’a gelince bir daha buradan ayrılamadım.
Kartal’ı çok sevdim ,Kartal’lı oldum.
Ben aslen Kırşehirliyim demiştim söyleşimize başlarken. Kırşehirin insanı yaşadığı yere çok bağlı olur ve sanırım bu özelliğimden olsa gerek bende Kartal’a bağlandım. Kartallıyım!!!

Doğru olan kaliteli işi yapabilmek, yaptığınız işin arkasında durabilmek. Her hastamızı yapılan işlemin ertesi günü arayarak halini hatırını sorarız. Bunun içinde işlemi doğru kişiye yaptırabilmek düsturu ile yola çıktık ve başarılı olduk sanırım.
Ben sağlık kuruluşumuzun Marka değerini arttırmaya çalışıyorum. Hastanemizde kullandığımız malzemelerin en kalitelisini kullanmaya çalılşıyoruz, biraz maliyetli olmasına rağmen asıl amacımız hastalarımızın sağlığı olduğu için işin maliyet kısmına pek takılmıyoruz.


KARTAL’IN DİŞ SAĞLIĞI İLE İLGİLİ AÇIĞINI KAPATTIK

Bizden önce Kartal halkı diş tedavisi için genelde Kartal dışındaki bölgelerde bulunan hastanelere gidiyordu, biz Kartal’ın bu anlamda önemli bir açığını kapattığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız hizmetler takdir görüyor.
Güzellik ve estetik ödülleri veren Uluslararası bir firmadan Yılın en iyi çıkış yapan yöneticisi ödülünü aldım… Gurur verici!!!
İşimi çok seviyor ve önemsiyorum, hastalarımız bizler için herşeyden önce gelir önce sağlık olmazsa olmazımızdır…
diyerek sözlerini tamamlayan genç ve başarılı iş insanı Murat Akçakaya’ya teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

ÖZEL HABER-RÖPORTAJ :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 20 Temmuz 2020 Pazartesi 19:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir