MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle sarsıldı. Önceki gece İstanbul Bakırköy’de silahlı saldırıya uğrayan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mahmutyazıcıoğlu memleketi Rize’de son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarına boğulan Ece Erken, ayakta durmakta zoluk çekti. Feryatları yürekleri dağlayan Erken, “Onun yerine keşke ben ölseydim!” dedi

  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...Son dakika haberi… İstanbul Bakırköy’de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon’a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne getirildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...‘ACIMIZ BÜYÜK!’Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu’nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki… Söylenecek bir şey yok.” diye konuştu.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...‘ÇOK ERKEN GİTTİ!’Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, “Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim.” diyerek, gözyaşı döktü.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Fındıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazının kılınacağı ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi.
  • SON DAKİKA | Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na bu sözlerle veda etti... Ece Erken'in eşi ile ilgili yürek dağlayan sözleri...DİKKAT ÇEKEN KAREŞafak Mahmutyazıcıoğlu’nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, gelini Ece Erken ve eski gelini Benan Kocadere’nin koluna girerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.
Etiketler:
📆 29 Ocak 2022 Cumartesi 22:35   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir