MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “SAMDEF İzmir deprem bölgesinde “
“SAMDEF İzmir deprem bölgesinde “

Binaların yıkıldığı, can ve mal kayıplarının olduğu 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından başta federasyonlar ve Sivil Toplum Kuruluşları İzmir’in acısını yüreğinde hissetti..

Yaşanan bu talihsiz felaket, bütün ülkede olduğu gibi Federasyonlardada büyük üzüntü ile karşılandı. 

“(SAMDEF)Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu deprem bölgesinde “

Samsun Sivil toplum kuruluşları Federasyon Genel Başkanı Metin Şenel ve yönetim kurulu üyeleri İzmir deorem bölgesine giderek hayatını kaybeden vatandaşların ve depremden yaralı olarak kurtarılan vatandaşların acısını paylaştılar.


‘ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN’


Samsun Sivil toplum kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Metin Şenel ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.Şenel,”Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türkmilleti çok güçlüdür. En kısa zamanda bunu atlatacağımıza inanıyoruz. Allah bize bunu bir daha yaşatmasın. En az hasarla atlatacağımıza dair Allah’a dua ediyoruz hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

“VATANDAŞLARA YARDIM ELİ”

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu olarak Genel Başkanı Metin Şenel Başkanlığında Yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İzmir deprem bölgesinde yapmış oldukları ziyarette,çadırlarda kalmak zorunda olan vatandaşlara yardımda bulunurken ,bölgede görev yapan Afad Daire Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye yetkililerinden bilgiler aldı .Heyet evlerinin hasarlı olması nedeniyle çadırda kalan vatandaşların acil ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alırken, ev acil olan ihtiyaçların battaniye,gıda yardımı olduğuna vurgu yaptılar.

Not:İhtiyaçların güvenli şekilde ;

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı
Buz sporları alanı
Bornova /İzmir
adresine İzmir Büyükşehir Belediyesi veya Afad adına güvenli şekilde ulaştırabilirler


📆 01 Kasım 2020 Pazar 15:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir