MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Sanat Sokağı Baharı Müjdeledi”Renkler Büyüledi”
“Sanat Sokağı Baharı Müjdeledi”Renkler Büyüledi”

Hep yenilendi ,hemde renklendi.

Kartal Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Düzenlediği “Renk Cümbüşü”adlı bahar etkinliği Eski İstasyon caddesi yeni ismiyle Sanat sokağında gerçekleşti ..

Etkinliğe katılan ,yazarlar ,şairler ve gazeteciler tarafından sokak rengarenk boyandı ..

Yağlı boya kullanılan etkinlikte ,varilden ,el arabası ,kaldırımdan, demir balkonlara,taş kaldırımdan ,çitlere ve Otomobil Lastiğine kadar heryer boyandı ..


Önümüzdeki aylarda Sanat sokağında çeşitli festivallere imza atacak olan Kartal Belediyesi yapmış oldukları görsel projelerle farkındalık yaratmak ve Sanat sokağını canlandırmayı amaçladıklarını “Renk Cümbüşü”etkinliği ile gözler önüne sermiş oldular ..


Etkinliğe ,Kartal Belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar,Kartal Belediye Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Umut Develi,Kartal Belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hüseyin Güler, Kartal Belediyesi Çevre Ve Kontrol Müdürü Deniz Karacan,Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri müdürü Cem Çetin ,CHP Kartal İlçe Gençlik Kolları, Kartal’ın yerel ve Medya Temsilcileri ,Yazarlar Kartallın sanat severleri katıldı..

Etkinlİğe katılanlara Kartal Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Umut Develi, Kartal Belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hüseyin Güler’de fırçayı alarak eşlik etti.

Kartal Belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, açıklamasında ,böyle bir etkinliğin aslında farkındalık yaratmak olduğunu ve Kartal halkını Sanat sokağına gelmelerini sağlamak olduğunu ifade etti. Uçar önümüzdeki aylarda burada çeşitli festivaller olacağını ve burada evet burada Sanat var diyerek vatandaşları Sanat sokağına yönlendirmek istediklerini sözlerine ekledi..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Mart 2022 Pazartesi 14:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir