MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, Manşet, sancaktepe, Toplum » Sancaktepe’nin her mahallesi “Şenlik” dolu
Sancaktepe’nin her mahallesi “Şenlik” dolu

Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği mahalle şenliklerinin ilki Veysel Karani Mahallesi’nde Başkanımız Şeyma Döğücü’nün de katılımıyla gerçekleşti.

22 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında ilçede bulunan 19 mahallede gerçekleşecek olan şenliklerin ilki Veysel Karani ilkokulu bahçesinde gerçekleşti.Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, İllüzyon gösterileri, Hacivat Karagöz orta oyunu,Nasrettin Hoca, Keloğlan,İbiş,jonklör ve Palyaço gösterileri başta çocuklar olmak üzere katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.Patlamış mısır ile gazoz ikramının da yapıldığı şenlikte özellikle palyaçolar eşliğinde yüzleri rengârenk boyanan çocuklar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Vatandaşların yoğun katılımı altında gerçekleşen Yaz Akşamı şenliklerinde katılımcılar nostaljik açık hava sinemasında keyifli zaman geçirdi.

Sancaktepe’de yaz akşamlarının Yaz şenlikleri sayesinde dolu dolu geçeceğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, “Sancaktepe’nin her mahallesine; kültürel, sanatsal ve sportif bir etkinlik götürebilmek için çalışıyoruz. Başlattığımız Mahalle Şenlikleri ile bunun ilk adımlarını attık. Hemşehrilerimizin bu şenliklere yoğun ilgi göstermesi de bizleri sevindiriyor. Sancaktepe’li vatandaşlarımızın bu etkinliğe yoğun katılım gösterip çocuklarımızın sevincine, mutluluğuna ortak olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Etkinliklere katılan vatandaşlar, yaz akşamlarına farklı bir renk katan etkinlikler için Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’ye teşekkür etti.


📆 24 Temmuz 2019 Çarşamba 23:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir