MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA DAĞITTILAR “
“SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA DAĞITTILAR “

“78 bin şehit unutulmadı ,ruhlarına lokma dağıtımı gerçekleşti “

Sarıkamış’ta 60 bini donarak olmak üzere 78 bin şehit vermiştik. 1914 yılının 15-22 Aralık tarihleri arasında, Sarıkamış yakınındaki Allahuekber dağlarında, Kars’ı Ruslardan geri almak için harekata katılan 60 bin asker donarak öldü. O günden beri 78 bin şehit hiç ölmemiş gibi yüreklerimize kazındılar .

“Sarıkamış Şehitlerini unutmayan CHP Kartal İlçe Gençlik Kolları dualarla 78 bin şehit ruhuna lokma dağıtımı gerçekleşti. “

Lokma programı Kartal Meydanında yapıldı.
Program,CHP Kartal İlçe gençlik kolları Başkanı Erdem Kara başkanlığında ,gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin destekleri ile gerçekleşti .

Lokma programına ,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Hasan Tozkoparan, CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Erdem Kara, CHP Kartal Beleidyesi gurup başkan Vekili Gülay Boyraz, CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetim kurulu üyeleri ,CHP Kartal Karlıktepe mahallesi birim Başkanı Yılmaz Şimşir ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

CHP Kartal İlçe gençlik kollarını bu anlamlı program için tebrik ediyor dağıtılan lokmanın tüm şehitlerimiz adına kabul olmasını diliyoruz.

HABER:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 22 Aralık 2021 Çarşamba 22:46   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir