MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya Ve Yönetiminden Umut Daştan’a Ziyaret “
“ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya Ve Yönetiminden Umut Daştan’a Ziyaret “

ŞİDEF (Şiran Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ,Kartal Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Daştan’ı makamında ziyaret etti.Yetmiş dokuz köy Derneğinin aynı çatı altında buluştuğu federasyon Genel Başkanı Serkan Kaya ,ziyarette Umut Daltanı göstermiş olduğu başarıları nedeniyle tebrik ederek devamını diledi .

“ZİYARETTE KARŞILIKLI FORMASI HEDİYE EDİLDİ”

Anlamlı ziyarette Serkan Kaya ,Şiran Dernekler Federasyonu Formasını Umut Daştan’a hediye ederken ,Başkan Umut Daştan ise Kartal Belediye Spor Kulübü Formasını Genel Başkan Serkan Kaya’ya taktim etti .

“SPOR ADINA DOSTLUK MESAJI VERİLDİ”

Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, karşılıklı spor adına sohbetler ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler .

“UMUT DAŞTAN’TAN TEŞEKKÜR “

Kartal Belediye Spor Kulübü Başkanı Umut Daştan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Daştan ,Şiran Dernekler Federasyonunun benim için anlamı çok büyük sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz.Sevgili Genel Başkanımız Serkan Kaya’ya ve siz değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ifadesine yer verdi..

Ziyâret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

HABER :NURAY İÇLİ

Galeri
📆 29 Aralık 2021 Çarşamba 22:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir