MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum » ŞİLE YAZ KONSERLERİ: AĞVA’DA UNUTULMAZ BİR MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI
ŞİLE YAZ KONSERLERİ: AĞVA’DA UNUTULMAZ BİR MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI


Şile Belediyesi, yaz aylarında düzenlediği harika konserlerle coşkuyu doruklara taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’nin turizm cennetleri arasında yer alan Ağva’da gerçekleştirilen konserlerde müzikseverler, sanatçıların eşsiz performanslarıyla büyülü bir hafta sonu geçirdi. 

Ağva’da Hafta Sonu Konser Coşkusu

Sevilen şarkıcı Öykü Gürman’ın enerjik şarkılarıyla başlayan hafta sonu konserler serisi Can Gox, Niyazi Karataş ile Şener Çelik ve Ergün Perküsyon Ekibi ve Mert Yenihayat, Ağvalıların kalplerini fethetti.  Şile Belediyesi, kültür ve sanatı vatandaşlarına en güzel şekilde sunmak için özveriyle çalışmaya devam ediyor. 28, 29 ve 30 Temmuz tarihlerinde Ağva’da gerçekleştirilen konserlerde, müzikseverler doyasıya bir eğlence yaşadılar. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü devam eden konserlerde sadece Ağvalılar değil, bölgeye tatile gelen turistler de doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Her zaman harikasın Ağva

Konser sonunda sahneye çıkarak duygularını paylaşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’de kültür ve sanatı tüm renkleriyle yaşayabilmeniz için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Bu muhteşem yaz konserleri sayesinde hemşerilerimizle keyif dolu anlar yaşıyoruz. İlçemizde kültür ve sanatı yaşayabilmeleri için sürekli olarak farklı etkinlikler planlıyoruz. Ağva Yaz Konserleri’nde bu coşkuyu ve heyecanı bizimle yaşayan tüm vatandaşlarımıza ve ilçemizde ağırladığımız tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Her zaman harikasın Ağva!” diyerek sevgisini dile getirdi.

Müzikseverler Ağva’da buluştu

Şile Belediyesi, sosyal ve kültürel programlarıyla vatandaşların yaz aylarını dolu dolu geçirebilmesine olanak sağlamak için birbirinden güzel organizasyonlar düzenliyor. Her hafta ünlü şarkıcıların sahne aldığı Şile Yaz Konserleri, müzik tutkunlarını kendine çekmeye devam ediyor. Bu hafta sonu Ağva’da sahneye çıkan Öykü Gürman, hareketli şarkılarıyla konser alanını coştururken, Can Gox ve Mert Yenihayat da yerel ses Niyazi Karataş ile Şener Çelik ve Ergün Perküsyon ekibinin performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyicilerin unutulmaz bir konser deneyimi yaşadığı etkinliklerde, Başkan Ocaklı tüm sanatçılara çiçek takdim ederek ayrı ayrı teşekkürlerini dile getirdi.   
 

Etiketler:
📆 02 Ağustos 2023 Çarşamba 14:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir