MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “SİVAS KANGAL DERNEKLER FEDERASYONU(COVİD-19)İLE MÜCADELEDE MESAFE TANIMIYOR”
“SİVAS KANGAL DERNEKLER FEDERASYONU(COVİD-19)İLE MÜCADELEDE MESAFE TANIMIYOR”

Dünyayı saran en son olarakta Türkiye’de tespil edilen (Covid -19) koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında Siyasi partilerin yanısıra kamu kurumları ve STK’lar önemli bir rol oynuyor .

Ülkece zor günlerden geçtiğimiz günlerde en fazla maske ve dezenfekte malzemelerine ihtiyaç duyuldu ve ihtiyaçlar mümkün olduğu kadar vatandaşlara ulaştırıldı.Özellikle mesafe olarak uzak İllerde bu ihtiyaçları STK ‘lar önemseyerek destek sundular .

Yaklaşık 12 saatlik mesafede bulunan Sivas İli Kangal İlçesine , Sivas Kangal Dernekler Federasyonu tarafından medikal ürünler ,dezenfekte ve maske desteği yapıldı.

Sivas Kangal Dernekler Federasyonu Başkanı Bekir Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri ile özel olarak hazırlanan ürünler Sivas İline ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Federasyon Başkanı Bekir Özyurt yapmış olduğu kısa açıklamada ,Ülke olarak zor günler geçtiğimiz bu günlerde bizlerde Kangal ilçemizin STK’ları olarak bir araya gelip en çok ihtiyaç duyulan medikal ürünlerinden dezenfektan ve cerrahi maskeleri Kangal ilçemizde dağıtılmak üzere ilk partisini göndermiş bulunuyoruz.
Bu hizmette emeği geçen Federasyonlarımızın ve Derneklerimizin Başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 23 Nisan 2020 Perşembe 22:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir