MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » SİVAS KONFEDERASYONUNDAN ÖZGÜR ÇELİK’E TAM DESTEK
SİVAS KONFEDERASYONUNDAN ÖZGÜR ÇELİK’E TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı için Özgür Çelik, yoğun katılımla adaylığını açıkladı..


ÖZGÜR ÇELİK’E TAM DESTEK


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Özgür Çelik’e hemşerileri tam destek verdi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde gerçekelsen açıklamada Sivas Konfederasyonu, Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu ve yöneticileri hazır bulundu .
Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Yarımve yönetim kurulu üyeleri, Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özbey Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri Özgür Çelik’e tam destek verdi..

“ÖZGÜRLÜK SENİNLE DURMA İLERLE”


Partili Üyeler tarafından “Özgürlük seninle durma ilerle” sloganları atıldı.
Özgür Çelik açıklamasında ,Demokrasi için biz varız ,Özgürlük için biz varız ,Özgür basın için biz varız ,Adalet için biz varız ,Özgür Üniversiteler için biz varız, yoksulluk için biz varız ifadelerini kullandı..
Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığını yürüten Özgür Çelik’e hemşerileri tarafından ayrı bir destek vardı..

EL ELE KOL KOLA AÇIKLAMA


Adaylik açıklamasına ,Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Yarım ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar. Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özbey Pekşen ve yönetim kurulu üyeleride açıklamada hazır bulundular ..
Özgür Çelik’in adaylık açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Kartal Belediye Başkan yardımcıları, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları, CHP Kartal Kadın Kolları ve Gençlik kolları CHP Kartal İl delegeleri katıldılar ..
CHP İstanbul İl Başkanlığına aday olan Özgür Çelik’in yanında CHP İlçe Başkanlarıda hazır bulundu..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 23 Eylül 2023 Cumartesi 17:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir