MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Süleyman Turan,Pendik’in En Büyük Sorunu Dönüşüm”
“Süleyman Turan,Pendik’in En Büyük Sorunu Dönüşüm”

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN YEREL BASINLA SEÇİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan , Yerel ve Medya temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi..

Turan ,toplantıda Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrası genel seçim değerlendirmesi yaptı. Sohbet ve kahvaltı ile başlayan toplantı sonrasında Başkan Turan’ın seçim süreci, sonucu ve sonrası hakkındaki açıklamalarıyla devam etti.


Konuşmanın en vurgulu yeri yerel seçimler için çalışmaların erkenden başlayacağı ve adayların erken belirlenip çalışmaların erkenden yapılmaya başlanacağı oldu.

“BAŞKAN SÜLEYMAN TURAN ,ADAY ADAYIYIM”

İyi Parti İlçe Başkanı Süleyman Turan ,yaptığı konuşmada Pendik Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını ifade etti. Turan, seçime İyi Parti’nin tek başına girecekmiş gibi hazırlanacağını ama ittifak durumunu sonra genel başkanların vereceğini söyledi. İyi Parti’nin belediyeciliğini kazandıkları il ve ilçelerde göstereceklerini belirten Turan, yerelde hizmet etmek ve vatandaşla birebir sahada olmaktan dolayı mutlu olduğunu altyapısı ve tecrübesiyle bu alanda fark yaratacağını söyledi.
Parti içinde kendisine bir teveccüh olduğunu ve ilçede yerelde hizmet etmek için Pendik Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyleyen Süleyman Turan, 5 buçuk yıldır ilçe başkanı olduğunu yapmak istediği çoğu şeyi yaptığını oyunu sayısal olarak arttıran bir parti  olarak bu bayrağı daha ileri taşıma zamanını  geldiğini anlattı. Turan,  İlçe başkanlarının bulunduğu ilçenin en büyük potansiyel aday adayı olduğunu, ilçedeki dinamikleri tanıması açısından avantajlarının olduğunu ama genel merkez en doğru değerlendirmeyi yapacağını söyledi.

Toplantıda gazetecilerinde sorularını yanıtlayan Turan,Pendik için herşey güzel olacak dedi ..

“PENDİK’İN EN BÜYÜK SORUNU KENTSEL DÖNÜŞÜM “

Gazetecilerin Pendik’in en büyük sorunu sizce nedir sorusuna cevap veren Süleyman Turan şu cevabı verdi.

Pendik’in tek kelimeyle ifade edecek olursam en büyük sorunu Kentsel dönüşüm sorunudur. Pendik’te depreme dayanıklı bina sayısı çok az .Fay hattı üzerinde olan bir İlçe. Pendik’te 2 okul depreme dayanıksız halde. İlçenin en önemli ve çözülmesi gereken sorunu budur dedi ..

Kahvaltı programı soru cevap şeklinde sonlandırıldı..

Galeri
📆 21 Haziran 2023 Çarşamba 15:23   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir